Bæredygtigt asfalt er fremtiden

0
86

Det er ingen hemmelighed at mange virksomheder er begyndt at tænke i bæredygtige baner. For at skåne vores miljø mest muligt, er vi nødt til at have det i tankerne når vi overvejer nye taktikker og produkter; men vidste du at asfalt er 100% genanvendeligt?

Asfalt er fremstillet af materialer fra naturen. Sand, sten, og grus, og det sorte bindemiddel kendt som bitumen, der er udvundet af jordolie. Desværre, er der ikke nok som genanvender gammel asfalt; der er behov for ny teknologi til at øge genbrugsanvendelsen. Heldigvis eksisterer der en virksomhed, som gør sit for at beskytte miljøet og samtidigt leverer håndværk til topkvalitet.

Bæredygtig asfalt og en virksomhed der har din interesse først

Colas er en af Danmarks førende asfaltentreprenører, og bryster sig af at udføre alle type asfaltopgaver. Colas producerer deres eget bæredygtige asfalt, og holder fokus på sikkerhed og miljø i alle deres formål. Colas har flere hundrede forskellige asfaltrecepter, og de fortsætter med at udvikle nye i virksomhedens egne laboratorier. Du kan derfor få lige præcis den type asfalt, der passer til asfalteringen af din vej.

Hvordan kan du bedst finde den rigtige asfaltbelægning? Colas kan hjælpe dig med at finde den rette asfaltbelægning til dig, og du kan finde et større produktkatalog på deres hjemmeside; klik her for hurtigt at kunne komme ind på deres hjemmeside, og undersøge de mange forskellige muligheder du har som kunde. Du kan hurtigt og nemt få et overblik over de mest populære asfaltløsninger, alt fra bærelag til slidlag. Du kan endda få belagt din vej med støjdæmpende asfalt, eksempelvis, hvis dit nabolag ligger i nærheden af en stærkt trafikeret vej.

Forskellige typer af asfalt

Støjdæmpelsen kommer fra at belægningen har en mindre stenstørrelse og en mere åben overfladestruktur end andre typer af asfalter, hvilket gør at larm fra bildæk mindskes markant. Der er også asfalt der leder regnvand væk, kendt som drænasfalt, hvilket kan holde til store mængder regnvand. Uanset hvad du ender med at vælge, kan du dog roligt regne med at, både under produktion og udlægning af asfalt, er der fokus på miljø og bæredygtighed. Selv deres asfaltbelægninger er CE-mærket.

CE-mærkning er dokumentation for at medicinsk udstyr opfylder den gældende EU-lovgivning. Dermed kan udstyret frit markedsføres i Europa, forudsat at udstyret opfylder de eventuelle nationale krav, som registrering og sprogkrav. Colas sørger for at du får den bedst mulige asfaltbelægning til den mest fornuftige pris, og dermed kan du trygt lade dem asfaltere dine veje.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her