Momentnøgle

0
3134

Vi har et stort udvalg inden for manuelle og digitale momentnøgler, til den professionelle bruger. Vi har mange tilbud på flere af vores modeller. Når du køber online hos Hus og Haveliv, får du nogle markedets bedste momentnøgler, leveret til døren, og de fleste momentnøgler er leveret fragt frit.

1.741,00 DKK
Læs mere »
1.773,00 DKK
Læs mere »

Indholdet af denne tabel er reklame

 

Stort ud af kvalitets momentnøgler

Med vores momentnøgler har du mulighed for at spænde en møtrik eller lign. med stor nøjagtighed. Momentnøglen kan indstilles til en bestemt styrke, hvorefter den vil klikke når der er spændt korrekt. Der findes momentnøgler til forskellige størrelser toppe samt med forskellig intervaller. Vi sælger en del i 1/4″, 3/8″ og 1/2″, men der findes også større udgaver. Disse anvendes typisk til større maskiner m.m. Du kan få den enkelte udgave i forskellige invervaller. Intervallet måles typisk i Nm eller Newton. Der er dog mange der også er vant til at bruge betegnelsen kilo om hvor hårdt den kan spænde.

1/2″ momentnøgle, 3/8″ momentnøgle og 1/4″ momentnøgle

Tappen på momentnøglen er i forskellige størrelse, alt efter hvilken toppe de skal passe på. Det er derfor vigtigt at du kender til den størrelse du ønsker. Derudover findes der også momentnøgler med forskellige momentinterval, som afgør i hvilket arbejdsområde nøglen kan anvendes.

En momentnøgle skal kalibres for at sikre, at den arbejder med korrekt tolerance indenfor det angivne moment. De forskellige producenter vil typisk kunne kalibrere momentnøglerne men også certificerede værksteder kan udføre dette. Der medfølger certifikat til alle de modeller vi sælger.

Vi har alle størrelser af momentnøgler. De mest normale størrelser er 1/2″ momentnøgle, 3/8″ momentnøgle og 1/4″ momentnøgler.

Størrelsen på firkanten er også lidt et pejlemærke for både hvor stor fysisk nøglen er men også i hvilket arbejdsområde den kan arbejde. Er det meget småt, vil det typisk også være med en lille firkant og omvendt er behovet meget stort, vil der skulle flere kræfter til, hvorfor en større firkant er påkrævet. DU kan læse mere om moment og hjuldata på biler her.

Vi er klar til hjælpe dig 

Vi har et stort udvalg af momentnøgler. Både hvad der angår producenter, størrelser og udformninger. Nogle momentnøgler indstilles i håndtaget og andre i hovedet. Nogle momentnøgler har en gennemgående firkant, som kan skubbes til hver sin side for at vælge spænderetning.
Vi sælger et bredt sortiment af normale momentnøgler på hjemmesiden, men også herudover kan vi være behjælpelig med at sælge større og mere specielle momentnøgler, da vores leverandører er producenter af nogle professionelt efterspurgte og bedste udgaver af momentnøgler.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her