Om os

Velkommen til Hus og Haveliv

Velkommen til Hus og Haveliv. Vi er rigtig glade for at du har valgt at lægge vejen forbi vores side.

Her hos Hus og Haveliv kan du finde en masse spændende produkter til dit hus og din have. Se blandt andet vores udvalg af grill og grilltilbehør, stort sortiment af værktøj, diverse haveredskaber, havemaskiner og meget meget mere. Vi udvider hele tiden vores sortiment, så kig jævnligt forbi og se om vi har fået netop det produkt som du søger.

Vores filosofi er at være blandt de skarpeste på priserne indenfor hus og haveliv segmentet, kombineret med et bredt udbud, betyder dette, at vi gerne vil være dit foretrukne indkøbscenter indenfor hus og havelivsprodukter.

Vi ved hvor vigtigt det er, at du som kunde kan føle dig tryg og sikker ved at handle på nettet. Ring eller mail derfor endelig til os, hvis du har spørgsmål til et produkt eller andet i forbindelse med dit køb. Kig også gerne forbi Trustpilot, så du kan se de flotte anmeldelser, vi har fået af kunder som har handlet hos os.

Når du har foretaget et køb hos os, vil vi også meget gerne, hvis du vil bruge max 5 minutter på at give din bedømmelse inde på Trustpilot, så andre kommende kunder kan få glæde af dine kommentarer.

Tilmeld dig vores fordelsklub og få gode tilbud og rabatter

Vi udsender jævnligt nyhedsbreve, med ekstra fordelagtige tilbud tilpasset til årstiden. Tilmeld dig derfor til fordelskluben, så du kan få glæde af de mange ekstraordinære tilbud.

Endnu engang velkommen til Hus og Haveliv.

[email protected]

Mærkningsordninger vi støtter: