Hængelås- og Kodelås

0
5826

Se vores store udbud af hængelåse, kodelåse og kædelåse med indbygget alarm. Se eksempelvis Kædelåsen med den indbyggede alarm, som hyler når man forsøger at eksempelvis klippe den over eller på anden måde forsøge at få den op uden korrekt nøgle. En rigtig god ting på eksempelvis en togstation, på skolen eller ved indkøbscentret. Vi er også lagerførende i hængelåse med kode – så er du fri for at passe på en nøgle. Alle hængelåse, kodelåse og kædelåse er i højeste kvalitet.

Indholdet af denne tabel er reklame


Indholdet af denne tabel er reklame

Hos Hus og Haveliv har vi alt til din bolig, uanset om det gælder stort eller småt. Derfor har vi også samlet et stort udvalg af hængelåse og kodelåse til dig, så du altid kan være sikker på at passe på dine værdigenstande. Se vores store udvalg af hængelåse, kodelåse og kædelåse med indbygget alarm lige her.

Vores kædelås med indbygget alarm er det helt rette valg, hvis du vil skræmme ubudne gæster væk fra eksempelvis din cykel. Denne hængelås vil hyle, hvis nogen forsøger at få den op på den forkerte måde. Derfor er den særligt god til offentlige steder, som kan være ved en skole eller på den lokale togstation. Se blandt andet denne kædelås med alarm og mange andre hængelåse med kode, og find den lås, du står og mangler.

Kvalitetslåse til billige penge

Når du handler hængelåse- og kodelåse hos os, behøver du ikke at være bange for kvaliteten, selvom vi altid giver dig de laveste priser. Vi finder nemlig kun kvalitetsprodukter til dig, men uden du behøver at betale for meget for dem. Vi har hængelåse i alle forskellige størrelser, og du får dem både med nøgler og som en kodelås.

Vores hængelås fås i det helt klassiske design, som er gået igen igennem mange år. Du finder hængelåse i messing eller i sølv, og som kommer med tilhørende nøgler. Disse finder du i forskellige størrelser, så du kan få den, der passer til dine behov. Du kan også få en hængelås til en dør, hvor det kan være svært med den buede låsearm.

Vil du gerne undgå besværet med en nøgle, så har vi selvfølgelig også forskellige kodelåse til dig. Det kan være en fordel, hvis du skal bruge din kodelås, når du skal være aktiv og derfor gerne vil undvære en nøgle.

Hvornår skal jeg vælge en hængelås?

Når det kommer til de forskellige hængelåse- og kodelåse, vi kan tilbyde dig, så handler det ofte om dine præferencer og dit formål med låsen. Hængelåsen er som nævnt den helt klassiske lås, og du kan bruge den til en række af forskellige formål. Denne lås er god, hvis du skal låse et kælderrum af eller skal bruge en hængelås til en kasse ude i haven. Her kan du nemt tilgå den med den lille nøgle.

Hængelåse med nøgle har ofte en kompakt krop, der gør det svært at bryde låsen op. Du kan ligeledes ikke ødelægge låsen på tværs, og derfor er den meget sikker til udendørs brug.

Hvornår skal jeg vælge en kodelås?

En kodelås har også nogle fordele, som kan være til gavn for dig. Kodelås til en dør er det oplagte valg, hvis du skal låse dine værdigenstande inde, når du er udenfor dit hjem. Det kan være i fitnesscentret eller i din fodboldklub. På den måde slipper du for at skulle opbevare en nøgle igennem din træning og være bange for, at den forsvinder undervejs.

Kodelåsen kommer samtidig som en letvægtslås, og det gør den ideel at have liggende i din rygsæk eller sportstaske, da den ikke vejer noget som helst.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her