Boligsiden – for dig der vil have succes med at købe eller sælge bolig

0
6251

Når du er på udkig efter dit næste hjem, har du brug for en portal, som give dig de bedste muligheder for at finde frem til den bolig, som matcher dine ønsker, drømme og behov.

Boligsiden er en hjemmeside for alle og enhver, som er på udkig efter drømmehjemmet. Du kan søge blandt boliger til salg i hele Danmark, og siden giver dig de bedste søgekriterier.

Derudover er hjemmesiden værdifuld for dig, som ønsker at sælge din nuværende bolig. Du får blandt andet hjælp til at finde frem til den bedste og mest egnede ejendomsmægler i dit lokalområde.

Hvad er Boligsiden.dk?

Boligsiden er den eneste boligportal i Danmark, som har direkte indberetning fra professionelle ejendomsformidlere. Dette gør hjemmesiden enestående og unik for dig, som vil have de nyeste opdateringer samt det bedste og mest dybdegående indblik i den aktuelle tilstand på boligmarkedet i Danmark.

Når en bolig sættes til salg i Danmark, bliver samtlige informationer sendt til Boligsiden af ejendomsmægleren. Sker der ændringer i pris eller vilkår, vil disse informationer også blive sendt til hjemmesiden, som med dette samme opdaterer den pågældende bolig.

Hver måned udsendes der pressemeddelelser baseret på den seneste måneds udvikling på boligmarkedet. Boligsiden har statistik, som rækker helt tilbage til år 1999 og er den mest kompetente aktør, når det kommer til at give information og overblik over prisudviklingen på boligmarkedet i Danmark.

Nyheder, søgning og statistik er de 3 primære ydelser, som Boligsiden tilbyder. Alle og enhver kan gøre brug af hjemmesidens funktioner til at få succes med enten køb eller salg af bolig.

Boligsiden A/S har som mål og vision at være Danmarks bedste boligside.

Sådan kan Boligsiden hjælpe dig

Du kan gøre brug af Boligsiden, uanset om du ønsker at bo i hus, villa, rækkehus eller lejlighed. Du kan bruge siden, når du overvejer at sælge din nuværende bolig, eller når du ønsker at købe nyt hjem.

På siden kan du søge mellem 9 forskellige boligtyper, så der er garanti for, at du får de bedste søgninger, der har relevans for dig.

Du kan blandt andet få hjælp til følgende, når du bruger hjemmesiden:

 • Finde frem til drømmeboligen via personlige og tilpassede søgeresultater
 • Få brugbare tips og tricks til at sælge din bolig
 • Få overblik over boligmarkedet i Danmark
 • Finde forskellige typer af boliger i alle dele af Danmark
 • Finde ejendomsmægler der kan hjælpe dig med salg af din nuværende bolig
 • Få indblik i prisudviklingen i udvalgte, geografiske områder
 • Få de seneste nyheder om tendenser på det danske boligmarked

Hjemmesiden kan blive din kanal til at finde det hjem, som skal blive rammen om dit liv eller din familie i fremtiden. Du kan søge efter boliger og ejendomme i hele landet via de mange søgekriterier. Du kan selv angive ønsket placering i Danmark, type af ejendom, pris samt mange andre kriterier.

Overvejer du at sælge din nuværende bolig, har det stor værdi, at du kan følge med i markedsudviklingen på boligområdet. Dette kan give dig et indtryk af priser på bestemte ejendomstyper i dit område og salgsmulighederne i forhold til at sælge din type bolig.

Brug Boligsiden.dk når du vil finde dit næste hjem

Det er en stor og betydningsfuld beslutning at købe ny bolig. Uanset om du er førstegangskøber, eller om du før har stået i en købs- og salgssituation, har du brug for at få det bedste overblik over boligmarkedet. På Boligsiden.dk er der mere end 62.000 boliger til salg i hele Danmark, og du får unik mulighed for at gå på opdagelse iblandt dem. Dette kan give dig indtryk af priser og købsmuligheder.

Du vælger selv, hvor i landet du ønsker at slå dig ned i fremtiden, og du kan frit indtaste det maksimumbeløb, som du ønsker, dit kommende hjem skal koste.

Det er gratis og uforpligtende at bruge hjemmesidens søgefunktion. Du skal starte med at indtaste den ønskede geografi i søgefeltet, hvorefter samtlige boliger til salg vil dukke op på en liste i det angivne område i Danmark.

Boligsiden.dk bliver hele tiden opdateret med de seneste boliger til salg. Dette gør hjemmesiden egnet for dig, som vil have de bedste vilkår for at finde frem til drømmeboligen.

På Boligsiden finder du ”Boligkøbernes Håndbog”, som er en komplet og helhedsfokuseret guide i 6 trin, der giver dig indblik i de faser, som en handel om bolig er inddelt i. Denne praksisnære håndbog er værdifuld, uanset om det første gang, du vil købe din egen bolig, eller om du før har købt hus eller lejlighed.

Opret dig som bruger og få de bedste købsmuligheder

Når du vil have de bedste købsmuligheder, skal du oprette dig som bruger på Boligsiden.dk. Med denne funktion kan du gemme dine favoritboliger i din egen database, så du altid kan finde hurtigt frem til dem. Med en brugerprofil får du adgang til særlige værktøjer, som der kan få værdi i din boligsøgningsproces. Du kan blandt få indblik i, hvor meget trafik der har været på en bestemt bolig. Dette kan give dig et indtryk af, hvor eftertragtet den pågældende bolig er.

Du får følgende muligheder, når du opretter dig som bruger på hjemmesiden:

 • Du kan altid gemme dine favoritsøgninger
 • Du får mulighed for at oprette overvågning på udvalgte boliger
 • Du kan oprette dine adresser på skole og job, så du får specialtilpassede boliginformationer

Når du er aktiv boligsøgende, kan det svare sig både økonomisk og tidsmæssigt, at du opretter en brugerprofil. De mange unikke funktioner giver dig de bedste muligheder for at finde boliger, som har relevans for dig.

Det kan få stor værdi, at du kan indtaste adressen på din arbejdsplads eller adressen på dit barns skole. Disse oplysninger bruges i de fremtidige søgninger, som du foretager på boligsiden.

Når du finder frem til favoritboliger, får du tilpasset information om, hvor langt en bestemt bolig befinder sig fra dit job eller dit barns daginstitution. Disse vigtige informationer giver værdi for dig, og det sparer dig for tid og energi, at du ikke selv skal til at udregne antal kilometer i transport for hver enkelt bolig, du finder relevant.

De boliger, du finder særligt attraktive, kan du markere som favorit, hvorefter disse vil blive gemt på din brugerprofil. Du kan altid finde hurtigt frem til dine favoritter, når du har brug for det.

Vælger du at sætte funktionen ”overvåg” til, får du hurtigt besked, hvis prisen på en af dine favoritboliger bliver sat ned.

Gå på opdagelse i blandt de mange boligtyper

Der er stor forskel på, hvilke boligtyper der tiltrækker mennesker i forhold til deres ønsker, behov og krav. Mens nogle er til naturlige og frie omgivelser udenfor bygrænsen i en landejendom, ønsker andre at bo centralt i det pulserende byliv med gåafstand til indkøb, daginstitutioner og fritidsaktiviteter.

På Boligsiden.dk kan alle og enhver få deres behov og ønsker opfyldt. Du kan gå på opdagelse iblandt følgende boligtyper:

 • Villa
 • Rækkehus
 • Ejerlejlighed
 • Fritidsbolig
 • Andelsbolig
 • Landejendoms
 • Helårsbolig
 • Fritidsgrund
 • Villalejlighed

Du vælger selv, om du vil søge efter 1 boligtype, eller om du vil have udvidet dine købsmuligheder ved at søge efter 2 eller flere boligtyper på samme tid.

Når du har angivet din ønskede placering i landet (du kan både søge efter regioner, byer eller bestemte vejnavne) samt din ønskede boligtype, får du et overblik over samtlige boliger, som er til salg i det pågældende geografiske område.

Herefter kan du specificere din søgning ved f.eks. at angive, hvor stort et grundareal boligen skal være på, hvor mange værelser der skal være, hvilket energimærke drømmehjemmet skal have og mange andre kriterier.

De mange søgninger giver dig de bedste og mest effektive muligheder for at finde frem til de boliger, som matcher dine ønsker og behov.

Derfor skal du sammenligne forskellige boliger

Uanset om du er på udkig efter lejlighed, landejendom, fritidsbolig eller en fjerde boligtype, gælder der nogle grundlæggende råd og anbefalinger, som du skal gøre brug af, når du vil optimere chancen for at finde drømmehjemmet. De bedste råd i denne forbindelse handler om tid, grundighed og sammenligninger.

Når du vil finde drømmehjemmet, kan det svare sig på flere områder, at du er grundig og velovervejet i din beslutning. Det er en god idé at undersøge forskellige boliger indenfor et bestemt område i Danmark. Når du sammenligner forskellige boliger, får du det bedste grundlag for at udvælge dig den bolig, som er den rette for dig.

På Boligsiden.dk får du de bedste sammenligningsgrundlag. Hver en bolig til salg er angivet med detaljerede oplysninger, som du kan bruge til at sammenligne flere forskellige favoritboliger med.

Stort set alle mennesker vil have flere boliger på deres favoritliste, som kan gemmes på brugerprofilen. Når du har et bestemt antal boliger, du skal vælge imellem for at finde dét hjem, som bliver din fremtid, kan der være forskellige kriterier, som har særlig stor relevans for dig. Det kan f.eks. handle om energimærkning eller M2-prisen.

På Boligsiden.dk er alle vigtige oplysninger om hver enkelt bolig tilgængelig. Dette giver dig enestående mulighed for at sammenligne forskellige boliger, så du kan finde frem til dén, som bliver dit hjem i fremtiden.

Hold øje med boligmarkedet i Danmark når du vil købe eller sælge

Boligsiden.dk giver dig detaljeret indblik i boligmarkedets udvikling de seneste år. Denne funktion kan være særlig vigtig at benytte sig af, hvis du ønsker at købe en bolig. Boligstatistikken kan give dig information om prisudviklingen i et bestemt geografisk område, ligesom statistikken kan bruges til at få viden om, hvorvidt den bolig du ønsker at købe, er for høj eller lav i udbudspris sammenholdt med boliger i det pågældende område.

Disse nyttige informationer kan du bruge i en forhandling med sælger og ejendomsmægler.

Alle og enhver kan gøre brug af Boligsidens funktioner. Alle informationer er skrevet på et letlæseligt sprog, så det er muligt for førstegangskøberen at få den bedste og mest professionelle hjælp til sin bolighandel.

Statistikkerne er beregnet ud fra de tal, som ejendomsmæglerne sender til Boligsiden, når en handel er afsluttet. Det er de nøjagtige salgspriser, der anvendes til at udarbejde de mange statistikker over boligmarkedet.

De troværdige statistikker opdateres hver måned, så du altid har adgang til de nyeste tal og den seneste prisudvikling på boligmarkedet.

Find den bedste ejendomsmægler der kan hjælpe dig med dit boligsalg

Det er langt fra kun købere, som kan få glæde af Boligsiden.dk. Går du med tanker om at sælge din nuværende bolig, eller har du allerede din bolig til salg, kan hjemmesiden hjælpe dig med at få succes med salget.

På Boligsiden.dk kan du få hjælp til at finde frem til den bedste ejendomsmægler i dit lokalområde, som kan få værdi for dig og dit boligsalg. Det er i høj grad ejendomsmægleren, som har betydning for, hvor hurtigt du får solgt din bolig. Det er afgørende, at du vælger en effektiv, professionel og ambitiøs mægler, der arbejder for dig og sætter en ære i at få solgt dit hus til prisen.

Når du vil finde den bedste mægler fra starten af, kan du bruge Boligsiden.dk og den funktion, der hedder ”Find Mægler”. Her kan du indtaste, hvor i landet du ønsker at finde en ejendomsmægler. Dernæst skal du angive, hvilken boligtype dit hjem hører ind under.

Herefter får du listet alle de mæglere, som vil have relevans for dig. På hjemmesiden kan du foretage flere kriterier, så du skaber de bedste muligheder for at finde frem til dén mægler, som matcher dine krav og ønsker.

Denne funktion med at finde frem til den rette ejendomsmægler kan få stor økonomisk og personlig værdi, når du står i en salgssituation. Der er større chance for, at du får solgt din bolig på kort tid, når du selv udvælger den bedst egnede mægler til boligtypen og dine krav.

Du får pålidelige anbefalinger og bedømmelser fra bolighandlende, som har bedømt de pågældende mæglere i forhold til deres oplevelser og tilfredshed.

Når du har din bolig til salg, kan din ejendomsmægler eller advokat sørge for, at ejendommen vises på Boligsiden.dk.

Boligsiden giver dig mere end kun boligoverblik- og statistik

Du kan bruge Boligsiden.dk til mere end blot køb og salg af boliger. Hjemmesiden giver dig informationer og dybdegående beskrivelser af de forhold, som du skal være opmærksom på, når du overvejer at købe eller sælge din bolig.

Du kan f.eks. få råd til, hvordan du optimerer din boligs salgsmuligheder, ligesom du kan få nyttige beskrivelser af, hvad du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at købe et hus på tvangsauktion. Du kan med andre ord bruge Boligsiden.dk, når du have viden omkring de elementer, som har betydning i forbindelse med bolighandler.

For dig som førstegangskøber kan det få særlig stor værdi at gøre brug af en portal, som både giver dig beskrivelser, statistik og relevant information om boligtyper, og hvad du skal være opmærksom på i denne forbindelse.

Rådgivningsuniverset kan blive din mest betydningsfulde kilde til information og viden, når du vil have den bedste bolig, der er god for både din økonomi, din fremtid og for miljøet.

Tag Boligsiden med dig på mobilen

Boligsiden findes i en mobilvenlig version som app, der gør det nemt og overskueligt at have din vidensportal og dine favoritboliger med dig, uanset hvor du befinder dig. I det daglige har det stor værdi, at du altid har dine favoritsøgninger lige ved hånden, så du kan finde frem til dem, hvis du får besked om prisændringer, eller når du vil vise boligen frem til venner eller familie.

Du kan bruge appen, når du har en ledig stund på jobbet, når du er på vej hjem i bussen, eller når du slapper af derhjemme. Du kan gå på opdagelse i det store arkiv af artikler, som kan give dig inspiration og viden om det at have, købe eller sælge bolig.

Boligsiden.dk bliver løbende opdateret, så du altid har adgang til de seneste nyheder og de nyeste boliger, som bliver sat til salg i Danmark.

Appen findes både til iPhone og Android. Den brugervenlige og kundefokuserede hjemmeside har flere undersider med FAQ’s og rådgivningsguider, som du frit kan gøre brug af for at øge din viden om boligmarkedet, salgsvilkår og købsmuligheder.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste opdateringer om boligmarkedet

Uanset hvor du står i din boligsituation, har du mulighed for at tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor du kan få den seneste information om udviklingen og den aktuelle situation på det danske boligmarked. Du får nyhederne tilsendt pr. mail, så du kan læse artiklerne, når du har tid og lyst.

Disse nyhedsbreve giver dig også tips til, hvordan du kan få mest muligt ud af din boligsøgning. Artiklerne er kilder til viden, som kan få stor værdi, når du går med overvejelser over at købe eller sælge bolig.

Har du en brugerprofil på hjemmesiden, kan du gemme bestemte artikler, så du nemt kan finde tilbage til dem. Det kan f.eks. være en artikel om, hvilke overvejelser du skal gøre dig i forbindelse med at optage et boliglån, eller det kan være en artikel om, hvordan du optimerer din boligs salgsmuligheder.

Alle artikler er skrevet med henblik på at give dig værdi, når det kommer til at få de bedste vilkår i en købs- eller salgssituation.

Boligsiden er en dynamisk hjemmeside, der følger med de behov og ønsker, som købere og sælgere har i Danmark. Det er muligt at kontakt virksomheden via deres hjemmeside for at komme med ris eller ros og give anbefalinger til, hvordan virksomheden i fremtiden kan skabe de bedste vilkår for at være Danmarks bedste boligside.

Andre populære boligsites:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her