Husnumre

0
8763

En bolig skal se godt ud både indefra og udefra, så hvorfor ikke pynte facaden med flotte husnumre lige efter din smag? Hos Hus og Haveliv har vi sørget for, at du nemt kan finde dine favoritter, når det kommer til nye husnumre til din bolig. Vi har både husnumre med lys, husnumre i metal og i mange forskellige andre materialer samt farver.

Indholdet af denne tabel er reklame

Nedenfor kan du se det store udvalg, vi har samlet til dig. Vi har sørget for den bedste kvalitet til billige priser, så du slipper for at betale for meget. Du kan også gå på jagt i vores mere end 5.000 forskellige produkter, hvor du altid kan finde nogle skarpe tilbud og selvfølgelig altid de laveste priser.

Husnumre i sort og hvid

Det kan være svært at vælge det helt rigtige husnummer hjem til din bolig, og faktisk har du i langt de fleste tilfælde mange forskellige muligheder. Mange facader tager sig nemlig godt ud med både sort, hvid, messing eller noget helt fjerde. Vi har forskellige husnumre i sort og hvid, der er lakerede, og passer perfekt til dig, der ønsker et moderne og enkelt udtryk.

De hvide husnumre egner sig også særligt godt til røde og gule mursten, og disse vil give et klassisk udtryk, som måske passer til naboens husnummer. Er dit hus hvidt, så er de sorte husnumre selvfølgelig det helt klare førstevalg. Det vil passe perfekt i kombination med hinanden og gøre det nemt at få øje på dit husnummer.

Husnummer i rustfrit stål eller metal

Vi har også et stort udvalg af husnumre, der er produceret i rustfrit stål eller metal. Disse kommer i en sølv nuance, som mange danskere allerede har valgt som deres foretrukne husnummer derhjemme. Husnumre i rustfrit stål eller metal er et sikkert og helt klassisk valg, og det passer til alle typer af facader. Kig mere på vores udvalg og find de tal, du synes bedst om.

Gør det synligt i mørket

Når det kommer til husnumre, kan det være svært at få øje på dem, hvis de er for små, eller hvis det er blevet mørkt udenfor. Derfor tilbyder vi husnumre med lys, så det altid er til at få øje på, hvilket nummer du bor i. Med et husnummer, der er lyst op, vil det ikke kun gøre det nemt for besøgende at se dit husnummer. Det vil samtidig tilføje en god belysning udenfor din bolig, som vil gøre din bolig præsentabel og hyggelig hele døgnet rundt.

Altid de laveste priser

Hos Hus og Haveliv sørger vi altid for de laveste priser på kvalitetsprodukter hjem til dig. Vi har produkter til boligen, hus og have, og derfor kan du altid finde det, du står og mangler. Med over 5.000 forskellige produkter kan du være sikker på, at vi altid har gode tilbud og priser til dig. Finder du et tilsvarende produkt et andet sted, som er billigere, så skal du aldrig tøve med at kontakte os. Vi vil altid gøre, hvad vi kan for at matche den pris, du har fundet en given vare til.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her