Terrassevarmer

0
6812

Forlæng sommeren med en terrassevarmer! Køb terrassevarmer i bedste kvalitet til billige priser hos Hus og Haveliv. Vi har et stort udvalg i gas-og infrarøde terrassevarmere. Her finder du blandt andet modellerne; LUX MINI, PROFFESSIONEL, POLO PLUS og mange andre. Se også vores udvalg i overtræk til terrassevarmere. Vi er en e-mærket webshop. Kig forbi og se vores mange tilbud og store vareudbud.

249,00 DKK
Læs mere »

Indholdet af denne tabel er reklame

Gør aftenerne længere med en terrassevarmer

Vi kender det alle.. Hyggen er på sit højeste på terrassen, men man er nødt til at se i øjnene, at det er blevet for koldt, og at man derfor må rykke indenfor. Derfor må man rykke vinglas, vin og snacks med ind i stuen og dermed starte hyggen ” på ny”. Sådan føles det i hvert fald, og ofte oplever man måske, at gæsterne så ”hellere må se at komme hjemad” – man opdager pludselig, at klokken faktisk er mange, når man begynder at fryse. Med en terrassevarmer vil dette dog ikke ske. Timerne flyver af sted, og man sidder forundret tilbage og tænker ”hvornår blev klokken SÅ mange?”. Man kan nøjes med at koncentrere sig om det vigtigste – at hygge sig. Man skal ikke hente tæpper og spekulere på, hvornår man skal rykke ind. Man kan sidde og nyde aftenen – eksempelvis mens flaget vajer smukt på denne flagstang og minder jer om, hvem i fejrer denne aften. Grillaftenen, hvor maden er tilberedt på denne fornemme grill, bliver meget længere, og imens de voksne hygger sig suser ungerne måske rundt og spiller fodbold med disse fodboldmål eller kører stærkt på deres MoonCar. Terrassevarmeren kan også komme i spil, hvis jeres udendørs spa skal nydes. Mulighederne er mange.

Et væld af muligheder

Men en terrassevarmer er naturligvis ikke ”bare” en terrassevarmer, og der findes jo næppe kun én udgave. Derfor skal man prøve at skitsere nøjagtigt, hvilke behov man har. Har man brug for en bordmodel, en terrassevarmer, der kan sænkes, eller ønsker man at tænke på miljøet, når valget træffes? Og hvordan med dens design?

Nedenfor er derfor en kort gennemgang af alle terrassevarmere, du finder på siden, således man kan danne sig et kort overblik og sammenligne de forskellige terrassevarmere.

Terrassevarmer bordmodel – 40550: Denne er en praktisk terrassevarmer, man kan anvende på havebordet eller lignende. Modellen tilsluttes blot en almindelig gasflaske via den medfølgende slange og regulator

Terrassevarmer LUX – 30800: Denne terrassevarmer er med flamme. Der er altså tale om en eksklusiv terrassevarmer, der brænder med levende ild. Det giver en nærmest sydlandsk atmosfære, en fantastisk hygge og en utrolig dejlig stemning. Med sit spændende design skaber den altid blikfang og interesse, hvorfor den med fordel kan bruges på cafeer og restauranter eller på terrassen derhjemme.

Terrassevarmer polo plus – 30650: Denne terrassevarmer er i et yderst moderne design. Terrassevarmeren er pladsbesparende og har samtidig en høj varmeeffekt, hvorfor den er ideel til områder med en begrænset højde – eksempelvis under markiser, parasoller eller i pavilloner.

Terrassevarmer ROMA – 30300: Modellen sætter nye standarder for udformning og funktionalitet. Det er en terrassevarmer, der passer til havemøblerne grundet dens nye og spændende design. Terrassevarmeren har en todelt gasflaskeafdækning i farvebestandig polyrattan samt afdækningshætte og rør i stål.

Terrassevarmer infrarød TERM 2000: Denne terrassevarmer er en effektiv, tyskproduceret terrassevarmer af højeste kvalitet. TERM 2000 er en ny terrassevarmer, hvilket afspejler sig i både design og kvalitet, som der virkelig er kræset for – som den eneste på markedet har den en IP 67 godkendelse. Teknikken er af højeste karat, og varmeren leveres med et infrarødt Gold-rør fra Philips, som yder 2000 W. Modellen fås i både sort, sølv og hvid.

Terrassevarmer HEAT&BEAT: HEAT&BEAT modellen adskiller sig fra de traditionelle produkter, der findes på det danske marked. Det gælder såvel design og kvalitet som funktionalitet. Man finder nemlig flere fordele, som aldrig tidligere er set på en udendørs terrassevarmer. Der er eksempelvis indbygget Bluetooth betjening. De patenterede terrassevarmere fås både i sort, hvid og grå/sølv.

Terrassevarmer LUX sort high – 30860: Denne er en eksklusiv terrassevarmer, og den brænder endda med levende ild. På den måde har du mulighed for at skabe en næsten sydlandsk atmosfære på terrassen derhjemme.

Terrassevarmer ELEGANCE – 30480: Terrassevarmeren er udstyret med en nyudviklet, højeffektiv øko-brænder. Denne er med til at reducere CO2-udslippet med op til 30 % sammenlignet med en traditionel gasvarmer. Varmeydelsen forringes dog næppe heraf. Dens piezzo tænding betyder, at den er klar til drift ved tryk på en knap.

Terrassevarmer gas, rustfri – 91460: Terrassevarmer med beholderkasse og rør i rustfri stål. Terrassevarmeren er inklusiv hjul for nem og praktisk transport, med trinløs regulering og har en driftstid mellem 12,5 og 24 timer alt efter valgt gasmængde.

Terrassevarmer CAPRI – 304000: Eksklusiv terrassevarmer, der sætter nye standarder og udformning og funktionalitet. Beholderkassen er i træ, hvilket giver et utroligt flot look. Lågen er med magnet lås. Rør, beholderdæksel og fodplade er i stål. Terrassevarmeren har mange praktiske fordele såsom væltesikring.

Terrassevarmer ECO PLUS: Kvalitets terrassevarmer i stål med hæve/sænke funktion – kan sænkes til 155 cm, når den ikke er i brug. Terrassevarmeren er udstyret med en nyudviklet, højeffektiv øko-brænder, som er med til at reducere CO2udslippet med op til 30 % sammenlignet med en traditionel gasvarmer.

Terrassevarmer Ecoline – 30850: Ved denne Ecoline model kombineres design og funktionalitet med et lavt CO2-udslip. Dens specielle udformning gør, at den opvarmer præcist, hvor det er påkrævet, og dermed beskyttes miljøet.

Modellen leveres med to højeffektive, separate brændere, der begge kan tændes uafhængigt af hinanden og justeres individuelt. Brænderne kan reguleres separat, så man altid opnår den optimale effekt og derved når frem til det perfekte forhold mellem varmestråling og gasforbrug.

Terrassevarmer professionel – 30500: Professionel terrassevarmer, der med fordel kan benyttes til opvarmning af udendørs arealer på restauranter, cafeer og barer. Terrassevarmeren leveres komplet med formonteret serveringsbord, aflåselig låge, krog til sikring mod tyveri samt hjulsæt. Modellen Pro har derudover hæve/sænke funktion og er udstyret med udtrækkelig gasflaskeholder, så det er nemmere at udskifte gasflasken.

Overtræk

Du finder tilmed terrassevarmerovertræk til Polo Plus, Professionel, LUX, Capri, Roma, Eco Plus, Elegance og Ecoline terrassevarmer.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her