Havefræser

0
3763

Når du skal have en flot have, så kræver det hårdt arbejde specielt først og sidst på året. I det store arbejde du skal i gang med, kan man med fordel anvende en havefræser til de noget af arbejdet. Hos Hus & Haveliv har vi et stort udvalgt af billige havefræsere og en masse andre gode tilbud til haven. Nedenfor vil vi forsøge at give dig lidt information omkring havefræseren og komme med nogle gode råd til, hvilken model du skal bruge samt fordelene ved de forskellige modeller.

1.199,00 DKK
Læs mere »
1.399,00 DKK
Læs mere »
2.999,00 DKK
Læs mere »
5.499,00 DKK
Læs mere »
3.299,00 DKK
Læs mere »
4.499,00 DKK
Læs mere »
5.499,00 DKK
Læs mere »

Indholdet af denne tabel er reklame

Brug din havefræser med omtanke

Det kan være en udfordring at vælge den rigtige havefræser. En havefræser er i bund og grund en motor, hvor der er monteret nogle knive på, som drejer rundt. Det er egentlig en meget simpelthen maskine, men den er uundværlig, når du skal give jorden noget luft i blomsterbedene, køkkenhaven eller andre steder i haven. Når du giver jorden luft ( at kultivere den ), så blander du de næringsstoffer sammen, der er i jorden og derved giver gode betingelser for væksten. Vi anbefaler at bruge en havefræser et par gange om året.  I starten af foråret, inden du går i gang med at plante din blomster og grøntsager og så i slutningen af året, så du kan nedbryde de gamle planter, som ligger lige under jorden.

Billig eller dyr havefræser?

Det findes en hel forskellige havefræser modeller, og de findes naturligvis i mange forskellige pris lejre. De kan alle sammen de basale, nemlig at vende jorden og give den luft, men der er naturligvis forskel på de ekstra funktioner, som den enkelte havefræser har. Derfor er det vigtigt, når du skal købe din nye havefræser, at du overvejer, hvilket behov du har. Der jo ingen grund til at vælge en billig havefræser, hvis du skal kultivere over 2000m2 et par gange om året, så skal du nok vælge en lidt dyrere model, som kan håndtere det behov. Omvendt kan du med fordel købe en af vores billige havefræsere på tilbud, hvis du har en mindre have på 100m2, som du skal fræser en gang om året. Se vores tilbud på havefræsere ovenfor. Inden du kaster dig ud i et køb, så kunne det måske være en ide at læse denne her test.

To typer af havefræsere

Der er to typer af havefræsere på marked. Der er den elektriske havefræser og den havefræser, som anvender benzin. De har begge deres fordele og ulemper.

Elektrisk havefræser

Den elektriske havefræser er rigtig god til de mindre og lette opgaver. De fleste elektriske havefræsere er meget lette i vægt og de starter nemt og er som regel med lette at kontrollere. Den er derfor rigtig god til de mindre områder og til folk, som ikke har helt så mange kræfter. Der er også nogle udfordringer, som man skal tænke på når man køber en elektrisk havefræser. Den skal jo naturligvis være tilsluttet strøm hele tiden, hvilket gør, at man skal passe på, at man ikke kommer til at klippe ledningen over. Den er heller ikke så god til større områder, der skal du bruge en benzindrevet havefræser. De gode fordele ved den elektriske havefræser er, at den vejer oftest meget lidt, den starter uden besvær og så larmer den ikke særligt meget. Du kan finde mange godt tilbud på elektriske havefræsere i vores shop.

Benzindreven havefræser

Når du køber en benzindreven havefræser så får du en havefræser, som kan klare de flere opgaver du måtte have. Der naturligvis også nogle ting, som man skal overveje inden købet. En benzindrevet havefræser er en del tungere en den elektriske havefræser, men til gengæld slipper du får at passe på ledningen hele tiden og du kan anvende den i et væsentlig større område. Den benzindrevne havefræser støjer dog noget mere lige som den kan være svær at styre for folk, som  måske ikke har så mange kræfter.

Tilbud på havefræser

Hos Hus & Haveliv har vi mange gode tilbud på havefræsere, som du kan finde ovenfor denne tekst. Vi forsøger hverdag, at finde de bedste priser til vores kunder, så vi kan tilbyde billige havefræsere til et hvert behov. Vi har både elektriske havefræsere og benzindrevne havefræsere, så vi et sortiment, som dækker et hvert behov. Hvis du skulle have nogle spørgsmål omkring vores havefræsere, så er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på [email protected], så vil vi hurtigt muligt besvarer din henvendelse.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her