TV-ophæng

0
8179

Køb TV-OPHÆNG i bedste kvalitet til billige priser hos Hus og Haveliv. Se blandt andet vores elektriske tv-ophæng med fjernbetjening eller vores mange forskellige tv-ophæng fra 10″ til 63″ tommer. Når dit fjernsynkommer op på væggen, frigiver du en masse plads i din stue. Se også vores slimline TV-ophæng, som gør at dit TV kommer helt ind til væggen, det er super pænt, med de nye design af TV.

Har du spørgsmål kan du altid ringe til os på tel. 9391 9151, vi har åbent alle ugens dage i tidsrummet kl. 9-22. Rigtig god fornøjelse. Mikkel Kristensen, Indehaver Hus Og Haveliv.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Indholdet af denne tabel er reklame

At have fjernsynet op på væggen kan være en fornøjelse uden lige. Det frigiver en masse plads på gulvet, og så kan det faktisk være langt bedre at hænge det op. Køb et tv-ophæng i den bedste kvalitet til billige priser hos Hus og Haveliv. Vi har tv-ophæng i mange forskellige størrelser, og de går fra 10” til 63”. Der er altså noget for enhver, og du kan helt sikkert finde det tv-ophæng, der passer hjemme hos dig.

Du kan blandt andet nyde godt af vores elektriske tv-ophæng, der har en tilhørende fjernbetjening. Så slipper du for selv at skulle justere på fjernsynet, og i stedet kan du styre det hele fra sofaen. Vi har også tv-ophæng i slimline, der tillader dit fjernsyn at komme helt ind til væggen. På den måde får det et flot udtryk, og så fylder det mindst muligt i rummet. Se det store udvalg nedenfor.

Derfor skal du hænge dit fjernsyn op

Med et tv-ophæng i stuen er der mange fordele, og det kan altid betale sig at hænge det op. Det frigiver en masse gulvplads i det rum, hvor du skal have dit fjernsyn hængende. Samtidig slipper du for at have et stort tv-møbel stående, der samler masser af støv, og som samtidig er svært at gøre rent. Du får også en bedre mulighed for at skjule dine ledninger bag fjernsynet, da der altid vil være plads til dem, når du anvender et tv-ophæng.

Du finder forskellige typer af tv-ophæng hos os. Vi har blandt andet tv-ophæng, der er svingbare, vipbare eller kan begge dele. På den måde kan du justere vinklen på dit fjernsyn og bruge det, som du vil.

Pakkeløsning til dig

Hos Hus og Haveliv har du mulighed for at få alle fjernsyn i hjemmet op at hænge på én og samme tid. Vi sælger ikke kun enkelte tv-ophæng. Faktisk tilbyder vi dig forskellige pakkeløsninger, hvor du får flere tv-ophæng til den absolut bedste pris på markedet. Du kan eksempelvis vælge at købe fire tv-ophæng i størrelsen 10” til 24”, som både kan vippe og svinge. På den måde kan du få det hele klaret med det samme.

Køb den rigtige størrelse

Når det kommer til tv-ophæng, er det vigtigt med et ophæng, der passer til dit fjernsyn. Derfor skal du altid sikre dig, at du kender størrelsen på dit tv. På den måde er du sikker på, at tv-ophænget kan bære dit fjernsyn, og at alle skruer passer, hvor de skal.

Altid den laveste pris

Vi har de bedste priser på mere end 5.000 forskellige produkter, og du behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten. Alle vores produkter er nemlig i topkvalitet. Finder du et produkt til en billigere pris hos en anden forhandler, kan du altid kontakte os. Vi matcher nemlig priser, og vi vil derfor se, om vi kan give dig en bedre pris.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her