Kufferter

0
4885

Er du på udkig efter en ny kuffert eller en ny trolley til weekendturene, så er du landet det helt rigtige sted. Hos Hus og Haveliv har vi samlet et stort udvalg af forskellige kufferter i høj kvalitet og i mange forskellige størrelser, så du hurtigt kan blive klar til din næste rejse. Du finder en række forskellige modeller, og der er selvfølgelig noget for dig, hvad end du er på udkig efter en kuffert i hård plast eller en kuffert med fire hjul.

Indholdet af denne tabel er reklame

Hos os finder du altid de laveste priser på mange forskellige produkter. Vi har over 5.000 forskellige produkter, og hver dag finder du gode tilbud på mange af disse. Finder du en vare billigere et andet sted, så vil vi altid forsøge at matche prisen, så du får mest muligt for dine penge. Kig med, og se det store udvalg nedenfor, så du kan finde din nye kuffert eller trolley.

Genkendelige kufferter i høj kvalitet

Når du skal rejse, kan det være rart med en kuffert, der er genkendelig på bagagebåndet. I dag vælger mange en sort kuffert, og det kan være svært at kende forskel på de mange kufferter. Vi har derfor et stort udvalg af kufferter i forskellige farver, så du kan finde en i din yndlingsfarve. Det gør det nemmere for dig at finde din kuffert på bagagebåndet, og så kan den altid matche din stil.

Du finder kufferter i farver med både en hård skal og i et blødt materiale. En kuffert i hård plast kan være en fordel, hvis den skal ligge i bagagerummet. På den måde kan du beskytte dine ejendele bedst muligt, da den hårde overflade blokerer for hårde tryk fra andre kufferter under transport og flyvning.

Forskellige størrelser til forskellige formål

Vi har kufferter i forskellige størrelser, så du både finder en til de lange rejser og til weekendturen. Skal du på en weekendtur, er en såkaldt trolley et godt valg. En trolley er en kabinekuffert, som du må have med ind i flyet. En trolley måler 55 cm i højden og er derfor perfekt til en weekendtur. Nogle af vores modeller kan samtidig udvide sig, så der er plads til mere.

Skal du rejse langt, så er den store kuffert et godt valg. Vores American Tourister Bon Air, der måler 75 cm, er perfekt til den lange rejse, og her har du plads til det hele. Det er en kuffert i hård plast, der beskytter din bagage hele vejen fra A til B.

En kuffert på fire hjul

Er du træt af at skulle trække din kuffert gennem lufthavnen, så har vi også mange kufferter med fire hjul. På den måde kan du skubbe din kuffert ved siden af dig på hele din tur, og det skåner både ryg og skuldre på din ferie. Så kan du nemt skifte mellem at bruge to eller fire hjul. Det kan også være du skal overveje en kuffertvægt.

Tag et kig på det store udvalg, og find din favorit. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her