DUAL sav

0
2623

Dual sav – En Dual sav er udviklet til at save i alle former for materialer, uden at du bliver nødt til at skifte savklinge undervejs. Maskinen saver lige så let i træ, som i mursten, metal og andre materialer. Det er bare at save derudad. Samtidig giver Dual-saven et jævnere og renere snit, vibrerer mindre og har færre tilbageslag end andre save med enkeltklinge.

0,00 DKK
Læs mere »
0,00 DKK
Læs mere »
1
1,00 DKK
Læs mere »
1
1,00 DKK
Læs mere »
4
4,00 DKK
Læs mere »
5
5,00 DKK
Læs mere »
6
6,00 DKK
Læs mere »
9
9,00 DKK
Læs mere »

Indholdet af denne tabel er reklame

En Dual sav er den perfekte løsning, uanset om du skal save i træ, metal eller sten. Saven klarer det hele, uanset hvad du byder den. Snittet er helt rent og saven er ikke nær så ubehagelig at arbejde med som f.eks. vinkelslibere og andre savtyper, der tit vibrerer meget kraftigt og giver jævnlige tilbageslag – især hvis de skærer i hårde eller materialer af varierende hårdhed.

Hvad er en Dual sav

En Dual sav ligner en krydsning mellem en rundsav og en vinkelsliber. Den har en rund klinge med nogle særligt udformede tænder, der gør det muligt at save i alle former for materialer uden at skulle skifte klinge. Det gælder uanset om der skal skæres i træ, metal eller sten.

Dual saven har et pænere og mere jævnt snit end både rundsav og vinkelsliber, ligesom den er mere behagelig at arbejde med. For dels vibrerer Dual saven mindre og dels giver den ikke de samme hårde tilbageslag, som især vinkelsliberen er kendt for, når du skærer i lidt hårdere materialer. Det giver dig færre skader og mindsker risikoen for gener ved længere tids brug.

Under brugen bliver kniven smurt med en særlig voksblanding ved hjælp af en vokspind, der kører langs kanten af klingen. Derved undgås det, at klingen bliver for varm, lige som voksen er med til at give et mere jævnt snit.

Dual saven betjenes med to hænder og kræver derfor brug af dertil egnede værnemidler som f.eks. sikkerhedsbriller, handsker og åndedrætsværn.

Det kan du anvende en Dual sav til

Dual saven er lige så god til at save træ med, som til at skære riller i murværket med. Med den skarpe hårdmetalklinge er det nemt at skære sig ind i murværket, uanset om det er af mursten, Leca eller gasbeton. Skærer du efterfølgende endnu en revne ved siden af, er det enkelt at fjerne det mellemliggende murværk med hammer og mejsel. Derved opstår der en bred revne i murværket, hvor du kan skjule kabler, vandledninger eller andre installationer.

Dual saven er også velegnet til nedrivningsopgaver, hvor du ikke altid ved, hvad der møder dig, når du først går i gang. Men med en Dual sav i værktøjskassen er du klar, uanset om du støder på et uventet vandrør, metalafstivninger eller lægter med masser af søm i.

Dual saven kan også bruges, når du har brug for et ekstra jævnt og pænt snit. F.eks. hvis du skal skære lister i smig, der efterfølgende skal samles omkring et hjørne. Her bliver det muligt at gøre samlingen næsten usynlig på grund af det pæne snit i listen.

Gode Dual sav tilbud

Med en Dual sav er du altid sikker på, at du kan komme videre – uanset hvilke forhindringer du møder eller hvilke materialer, det skal saves i eller igennem. Anskaffer du dig først en Dual sav, får du dig et universal-værktøj i din værktøjskasse, som du simpelthen ikke kan forstå, at du har kunnet undvære. Du kan også se vores afsnit om søjleboremaskiner

Med Dual saven kan du klare det hele og de snit den giver er fantastisk flotte – selv i bløde materialer og træsorter som f.eks. fyrretræ. Her kan rundsaven tit give nogle flossede kanter eller efterlade lange træfibre langs snitfladen.

Så der er ikke så meget at betænke sig på. En Dual sav er det værktøj, enhver handyman absolut må have med i værktøjskassen. Tjek de mange gode tilbud på Dual save her på siden, vælg din favorit og glæd dig til din næste skæreopgave derhjemme.

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her