Bajonetsav

0
2350

Bajonetsav – Med en bajonetsav får du et uundværligt universalværktøj i værktøjskassen, der kan klare utallige skæreopgaver og er lige så god en følgesvend, uanset om du skal bygge nyt eller rive det gamle ned. Bajonetsaven klarer begge dele og giver dig helt nye muligheder for at save ud, som du ikke har med f.eks. en rundsav.

Indholdet af denne tabel er reklame

Har du set nogle af de mange gør-det-selv programmer på tv, kan du ikke have undgået at se en bajonetsav i aktion. Den er det foretrukne værktøj, så snart der skal skæres større huller i gipspladevægge med træskelet eller der skal rives trævægge ned. For med bajonetsaven er det nemt at gå til og det er nemt at bruge den i fri hånd, ligesom det er enkelt at skære helt lige snit med den, ved at skære med den lags en skæreskinne.

Hvad er en bajonetsav

En bajonetsav er et elektrisk håndværktøj, der minder meget om en større udgave af en stiksav. Savbladet er meget længere og savtakkerne oftest grovere. Samtidig er savbladet monteret anderledes, så det har en meget større frigang end de oftest få centimeter, savbladet kan køre op og ned på en stiksav.

Bajonetsaven er effektiv til at save igennem tykkere trækonstruktioner og giver i forhold til f.eks. rundsaven et mere frit snit, der kan varieres undervejs. Så ligesom du kan save rundt med en stiksav i en køkkenbordsplade, når du skal montere en vask, kan du lave runde snit eller bløde hjørner i en træ- eller gipsvæg med en bajonetsav.

Det gør bajonetsaven til et sandt universalværktøj, der kan bruges både til at skære mere kunstfærdige snit i trækonstruktioner med og kan bruges, når du f.eks. skal rive en gammel træ- eller gipsplade væg ned eller skære hul i den, fordi du ønsker at montere en dør.

Savklingen på bajonetsaven kan oftest også bruges til at skære i jern, metal og plast, uden at du behøver skifte klingen. Du kan også få bajonetsavklinger, der er udviklet specielt til at skære i jern, metal eller plast. De kan være ideelle, hvis du har mange skæreopgaver i disse materialer. Ellers kan du sagtens klare dig med standardklingen, hvis du primært bruger bajonetsaven til at skære i træ.

Hvilken bajonetsav skal jeg vælge?

Hos Husoghaveliv.dk sælger vi flere forskellige modeller af bajonetsave. Enkelte af modellerne kan midlertidigt være udsolgt, men normalt vil du finde både modeller til ledning og med batteri.

Har du tit brug for at bruge din bajonetsav langt fra den nærmeste stikkontakt eller er du bare træt af, at skulle slås med ledningen, hver gang du skal save med bajonetsaven, er den batteridrevne bajonetsav så absolut at foretrække. Den kan du have med overalt og selv om den kører på batteri, giver den ikke fortabt selv ved større skærearbejder.

Betyder det med ledningen mindre, er der gode penge at spare ved at vælge en bajonetsav med ledning. Den har nøjagtig de samme muligheder som den batteridrevne bajonetsav – så længe du har mulighed for at trække strøm hen til det sted, hvor du skal skære med saven.

Bajonetsav tilbud

Med en bajonetsav får du et godt og uundværligt universalværktøj, der kan gøre din hverdag så meget nemmere – især hvis du er ved at bygge om eller arbejder som professional håndværker.

Hos Husoghaveliv.dk stræber vi altid efter at have gode priser på de varer, vi sælger. Derfor vil vores normalpris på bajonetsave oftest føles som om, du have købt din bajonetsav på tilbud – og på trods af vores altid lave priser, har vi faktisk også tit tilbud på bajonetsave.

Så vil du sikre dig dette fantastiske stykke værktøj til din værktøjskasse, så betænk dig ikke på at bestille din bajonetsav her hos husoghaveliv.dk. Du finder vores udvalg af bajonetsave øverst på siden her.

Har du brug for ekstra klinger, kan du også tjekke vores sektion med tilbehør til elsave – og kræver bajonetsaven en udvidelse af værktøjskassen, kan vi også klare det.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her