whiteboard

0
26557

Køb TAVLER og WHITEBOARD i dag her hos Hus og Haveliv og hold nemt og enkelt styr på familiens aktiviteter og aftaler. Vores Tavler er i et moderne og stilfuldt look, som vil klæde eksempelvis ethvert køkken. Du kan få vores tavler i flere forskellige former og farver.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Indholdet af denne tabel er reklame

Er du på udkig efter et whiteboard eller en tavle, så har vi det hele til dig. Hos Hus og Haveliv finder du et stort udvalg af tavler og whiteboards, så du nemt kan holde styr på hverdagen derhjemme. Her kan du skrive dagens gøremål og børnenes aktiviteter, så du får overblikket. Alle vores tavler kommer i et moderne og stilrent design, som altid vil passe ind i køkkenet.

Vi har et stort udvalg af både tavler og whiteboards, og du finder dem i forskellige farver og former. Kig med nedenfor, hvor du finder vores sortiment, og så er det bare op til dig at finde din favorit.

Whiteboard med magneter

Et whiteboard er perfekt til både køkkenet, børneværelset og kontoret, og du finder whiteboards med magneter hos os. Tavlen er en hvid plade, hvor du nemt kan fjerne det, du allerede har skrevet på tavlen. Her er det vigtigt, at du altid sørger for at bruge en speciel tusch til dit whiteboard, så du kan fjerne skriften igen. Vi sælger selvfølgelig det hele her på siden.

Et whiteboard med magneter er særligt smart, da du kan anvende tavlen til at strukturere forskellige ting og samtidig hænge vigtige informationer og papirer op på tavlen. På den måde kan du samle det hele på ét og samme sted.

Massevis af tilbehør

Vi har ikke kun tavler og whiteboards til dig. Faktisk har vi alt det, du har brug for til din tavle, så du nemt kan komme i gang med at bruge den. Vi har skriveredskaber, som du skal bruge til tavlen, og du finder også svampe samt rens til din tavle. Vi har også magnetbånd, som du selv kan sætte på din tavle. På den måde kan du selv bestemme, hvor du gerne vil placere dine magneter, hvis du eksempelvis køber en glastavle.

Du kan være sikker på at finde et whiteboard i den størrelse, du går og mangler. Vi har både store og små tavler, og vi har også whiteboards på hjul, så du ikke behøver at bruge væggen til at hænge det op. Det kan være særligt smart til dit kontor, hvad end du har brug for tavlen hjemme eller på din arbejdsplads, hvor du måske også har en limpistol stående.

Altid gode tilbud og de bedste priser

Vi synes ikke, at du skal betale for meget for kvalitetsprodukter. Derfor finder du altid de bedste priser på over 5.000 forskellige produkter hos os. Vi prismatcher altid produkter, og derfor er du altid garanteret den laveste pris hos os. Den lave pris går ikke ud over kvaliteten, og vi sælger altid de bedste produkter på markedet.

Finder du et produkt til en bedre pris et andet sted, så skal du skynde dig at kontakte os. Vi vil nemlig gerne give dig den billigste pris, og derfor vil vi forsøge at matche den pris, du har fundet et andet sted. Så kan du klare alle dine køb hos os helt uden at skulle betale ekstra for det.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her