Pengeskab

0
7421

Køb værdibokse, pengeskabe og sikringsbokse i dag, så du kan sikre dine værdier ekstra godt. Alle vores værdiskabe er i højeste kvalitet. Se eksempelvis vores sikringsboks til din laptop, eller vores brandsikre værdiboks med digitalkode. Dette vil gøre det ekstra svært for eksempelvis ubudne gæster at få fat i dine nærmeste ejendele.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Indholdet af denne tabel er reklame

Køb pengeskab billigt her

Der sker flere og flere indbrud og tyverier. Det er aldrig rart at have haft indbrud. Dine ting er blevet gennemrodet, ting med værdi – salgs- eller affektionsværdi er blevet stjålet. Dertil kommer så alt det efterfølgende arbejde – politianmeldelse, afhøring, anmeldelse til forsikringen, oprydningen, indkøb af nye ting osv.

Det er ikke muligt helt at undgå tyveri eller tyveriforsøg. Men du kan da i hvert fald sikre nogle af dine mest værdifulde ejendelen, som smykker, ure, sølvtøj, værdipapirer og kontanter ved at kommer dem i et sikringsskab af en art. Sikringsskabe er en fællesbetegnelse for alle former for værdiopbevaringsskabe – pengeskabe, værdiskabe, nøgleskabe og lignende.

 

Hvilket pengeskab skal jeg vælge?

Når du skal vælge pengeskab er der to ting, du bør overveje, før du køber. Der er ingen grund til at indkøbe det dyreste, hvis du kan nøjes med noget mindre. Ligesom det er dumt at købe for billigt, for så er pengene spildt, når tyven har brudt boksen op eller måske bare taget den med sig.

Derfor skal du overveje, hvor stor risikoen er for, at dine værdier bliver stjålet? Er de behørigt bag lås og slå – har du f.eks. sørget for, at værkstedet i garagen er forsvarligt låst med eksempelvis hænge- og kodelåse. Har du sat udstyr op til overvågning eller har du installeret en alarm. Risikoen for indbrud er mindre, jo flere forhindringer der er for indbrudstyven.

Hvis dit hus er godt tyverisikret (både døre og vinduer) er det måske nok med et nøgleskab til de vigtigste nøgler og en pengekasse til småtingene og kontanter. En pengekasse kan du endda tage med dig, når du skal ud at rejse. Du kan få pengeskabe i enhver størrelse. Så afhængigt af hvor stort dit behov er, findes der en egnet værdiboks. Har du måske kun din bedstefars lommeur, lidt smykker og kontanter, så er en lille boks nok. Har du til gengæld regnskaber, fysiske backup-discs, elektroniske gadgets – som laptop, iPad osv. – så er det en større boks, du skal gå efter.

En anden ting du skal overveje, er hvor stort tabet vil være, hvis dine ejendele bliver stjålet eller ødelagt. Er det ting, som forsikringsselskabet kan og vil dække tabet af, eller er det ting med affektionsværdi, der er uerstattelige.

 

Nøgle eller kode eller begge dele?

Pengeskabe kan låses med nøgle, ved hjælp af en kode eller med begge dele. Der er ulemper og fordele ved det hele. Det er indlysende, at jo flere låseanordninger, jo bedre sikring. Men til gengæld er der også mere at huske og passe på. Du kan jo glemme koden eller smide nøglen væk eller begge dele.

En nøgle kan alle bruge – også tyven. Hvor en kode kun kan bruges af dig, der kender den – hvis du ikke har glemt den. Det kan være en god idé at skrive koden ned et sted, hvor det ikke umiddelbart er indlysende for en uvedkommende, at dette er koden til din værdiboks. F.eks. som et telefonnr. eller som et navn og adresse (Tina Hansen, Søvænget 21, 8600 Silkeborg – antallet af bogstaver i for- og efternavn er de to første cifre. Resten giver sig selv. 4 6 2 1 8 6 0 0).

 

Forsikringsselskabet kan stille krav om pengeskab eller værdiboks

I nogle tilfælde – især hvis du er virksomhedsejer – kan forsikringsselskabet stille krav om, at meget værdifulde genstande opbevares i et værdiskab, for at de dækker tyveri, brand osv. Du skal dog være opmærksom på, at ikke alle sikringsskabe er vand- og brandsikre.

 

Fordelen ved et nøgleskab

Det gælder også for nøgleskabe. Men nøgleskabe er heller ikke kun designet til at sikre dine nøgler mod brand eller tyveri. Et nøgleskab holder orden på dine nøgler. Så ved du altid, hvor de er – hvis du altså husker at hænge dem på plads. Et nøgleskab gør også, at du ikke behøver at have flere aftryk af samme nøgle – f.eks. postkassenøglen, nøglen til terrassedøren, bilnøglen, nøglen til hængelåsen på redskabsskuret osv. Alle de nøgler der alligevel kun er én ad gangen, der kan få brug for, kan hænges i nøgleskabet. Det betyder også, at du ikke behøver rende rundt med et nøglebundt på størrelse med en fængselsbetjents i en amerikansk film.

De fleste nøgleskabe har en anordning, så du kan sætte en mærkat over nøglen og derved kan se, hvor den hører til, og hvilken plads den har i skabet. Det kan dog være usmart at skrive ’pengeskab’, ’bil’, ’værksted’ osv. For hvis uheldet er ude, og du får indbrud, så kan tyven også hurtigt finde frem til den rigtige nøgle.

 

Pengeskabe på tilbud

Vi har pengeskabe, nøgleskabe og andre værdibokse af enhver slags, til ethvert behov og i forskellige prisklasser. Du vil naturligvis have den højeste kvalitet til den billigste pris. Det får du hos os. Alle vores værdibokse er af højeste kvalitet, og tit har vi tilbud på dem. Du kan spare helt op til over 50 %.

Så tjek vores store udvalg, og find lige netop det pengeskab, den værdiboks, det nøgleskab, den pengekasse eller det sikringsskab, der dækker dit behov.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her