Sækkevogn

0
3489

Leder du efter den smarteste måde at transportere udstyr, materialer eller hvad du kunne finde på at flytte rundt på, så har vi i Hus og Haveliv de bedste SÆKKEVOGNE. Vi har flere forskellige muligheder i form af vores sækkevogne, der spænder vidt i belastning fra 125 kg til 250 kg. Så har vi også kombi-sækkevogn, der nemt kan bære en skraldepose og en ergonomisk sækkevogn samt den sammenklappelig sækkevogn.  Du kan nemt vælge lige den vogn, der matcher dine behov og dine krav.

Indholdet af denne tabel er reklame

Sækkevogn

Med en sækkevogn, kan du gøre livet meget lettere og du skåner samtidig din krop ved at undgå tunge løft. Vi har et stort udvalg af billige sækkevogne som fås i mange forskellige modeller. Du kan blandt andet finde forskellig modeller af sammenklappelig sækkevogne, alu sækkevogn, og sækkevogne med udfaldsrampe. En sækkevogn kan bruges mange steder. De fleste tænker måske, at de mest er flyttemænd eller andre personer i erhverslivet, som benytter sig af sækkevogne. Vi sælger dog også en hel del til industrien, men faktisk så er vores primære salg til private.

Sammenklappelig sækkevogn

Med vores billige sammenklappelig sækkevogn får du en meget fleksibel løsning. De fleste sækkevogne kan nemlig godt fylde en del, især hvis du skal have den med rundt flere steder. Hvis du vælger en sammenklappelig sækkevogn så kan du spare en masse plads. Du kan nemlig nemt klappe den sammen, så den ikke fylder ret meget. Vi får nogle henvendelser som drejer sig om, de sammenklappelige sækkevogne er lige så solide som vores almindelig sækkevogne, og til det kan vi med sikkerhed sige, at du får samme høje kvalitet uanset om du vælger en af vores almindelig sækkevogne eller om du vælger en af vores sammenklappelige sækkevogne.

Sækkevogne til trapper

Der kan være mange forskellige grunde til, at man ønsker at investere i en sækkevogn. De fleste har et behov for at kunne flytte nemt rundt på nogle tunge genstande, som er væsentlig nemmere at flytte rundt med en sækkevogn i stedet for at flytte det rundt med hænderne. Det kan selvfølgelig også være, at man skal op og ned af nogle trapper. I den forbindelse kan man med fordel vælge en sækkevogn som er velegnet til trapper. De fleste af vores sækkevogne er velegnet til trapper, så du kan trygt vælge en af vores mange billige sækkevogne. Du kan læse flere detaljer under de enkelte sækkevogne, så du er sikker på, at du vælger den rigtige, som passer lige præcis til dit behov.

Købsguide til sækkevogn

Når du skal finde den rigtige sækkevogn, skal du overveje nogle spørgsmål og gøre dig nogle tanker omkring, hvad sækkevognen skal bruges til. Det er vigtigt, fordi hvis du skal bruge den til at fragte voldsomt tunge ting, så er det vigtigt, at det er en robust en af slagsen, så den ikke går i stykker, og du måske i værste fald får genstanden ned over dig og kommer til skade.

Det er også vigtigt at gøre dig klart, på hvilke flader din sækkevogn skal kunne køre. Skal du f.eks. transportere ting op og ned ad trapper, bør du vælge en sækkevogn med store, brede hjul, der kan holde til de bump og stød denne form for transport kan skabe. Eller en decideret el-trappesækkevogn, som nærmest kan ”gå” på trapper af sig selv, så du undgår det ryk i din ryg, det naturligt ellers vil give med en almindelig sækkevogn.

Er dit behov, at fragte ting, som måske skal læsses ind i en varevogn, kan en sækkevogn med lift være at foretrække, så du kan få møblet, vaskemaskinen eller hvad det nu måtte være løftet op fra gulvhøjde til varevognens gulvhøjde.

Har du ikke ret meget plads til opbevaring af sækkevognen, skal du vælge en sækkevogn, der kan klappes sammen, så den fylder mindst muligt, når den ikke er i brug. Eller du kan vælge en kombi sækkevogn, der kan bruges som affaldsstativ, når du ikke skal bruge den som sækkevogn. Når affaldssækken, som du trækker ud over rammen på sækkevognen, er fuld, kan du køre den til kompostbunken, bålpladsen, eller hvor den nu skal hen. Det er dejligt nemt og super praktisk.

Har du mulighed for det, kan det være en god idé at have haft sækkevognen i hænderne, sådan bogstaveligt talt holdt i håndtagene, vippet den, prøvekørt den. Så du kan mærke, om den ligger godt i hånden og er nem at movere rundt med, før du køber.

Brugsguide til sækkevogn

Når først du har fået erhvervet dig den rette sækkevogn, så er det vigtigt, at du bruger den rigtigt. Forkerte løft er den hyppigste årsag til rygproblemer.

Lige gyldigt hvad du skal løfte, eller hvor langt du skal flytte/transportere det, eller hvor tungt det er, er det vigtigt at gå ned i knæene, så du ikke overbelaster din ryg. Hold ryggen så rank som muligt, og brug dine muskler i stedet for dine led.

Du bør bruge din sækkevogn, hver gang du skal transportere noget tungt.

  1. Vip, skub, lirk genstanden op på sækkevognens lad/fejeblad, hvis du helt kan undgå at løfte den, er det det bedste valg for din ryg.
  2. Træk herefter sækkevognen mod dig, mens du støtter genstanden eller vipper den tilbage. Sørg for at bremse sækkevognen – evt. ved at blokere for hjulene med foden.
  3. Skub sækkevogn med genstand hen til bestemmelsesstedet. Det er meget bedre at skubbe sækkevognen end at trække den, fordi du så kan holde øje med genstanden, du har på ladet, at den ikke falder af.

Sækkevogn vs. trillebør eller transportvogn

En sækkevogn kan ikke erstatte eller erstattes af en transportvogn eller en trillebør. Hverken transportvognen eller trillebøren er helt nede ved jorden, så skal du flytte noget i dem, er du nødt til at løfte genstanden op i en vis højde. Det kan hurtigt gå ud over din ryg.

Til gengæld egner trillebøren sig til at flytte mindre ting i – grene, murbrokker, grus og lignende, som en sækkevogn ville være helt og aldeles uegnet til.

Transportvogne kan også bruges til at flytte ting rundt på. Men igen, du skal løfte først. Til gengæld er den perfekt til at opbevare ting på, som du gerne skulle kunne bruge flere steder rundt om på din grund eller i din garage. F.eks. alle værktøjskasserne, boremaskiner eller lignende.

Så er du en rigtig gør det selv-mand, havemand, flyttemand eller bare handyman, så skal du have både en trillebør, en transportvogn og selvfølgelig en sækkevogn.

Bruger du sækkevognen ofte kan det være en fordel at investere i en elektrisk sækkevogn, men ellers er en ganske almindelig sækkevogn med rugbrødsmotor ganske udmærket – den giver dig også lidt muskeltræning.

Sækkevogn på tilbud

Her hos Hus & Haveliv gør vi os umage, hver eneste dag, så vi er sikre på, at vi lever op til de forventninger vores kunder har til os. Vi bestræber os på, at finde de bedste priser og produkter til vores kunder, så de får lyst til at handle hos os igen. I denne kategori er det vores sækkevogne, som vi har fokus på. Vi har været undersøgt markedet, og har udvalgt de modeller af sækkevogne, som vi mener dækker vores kunders behov. Vi har derfor en masse sækkevogne på tilbud, som vi håber vores kunder blive glade for. Vi har billige sækkevogne, sammenklappelige sækkevogne og aluminium sækkevogne, så vi mener der er noget for en hver smag. Vi er naturligvis rigtige glade for, at du har vist interesse vores sækkevogne, og håber du finder lige præcis den sækkevogn, som du har behov for.

Det er næsten umuligt at flytte rundt med fliser, sække, store urtepotter eller andre tunge og uhåndterlige ting uden en sækkevogn. Har du en have eller andet udendørs areal, så er en sækkevogn et must have. En sækkevogn skåner din ryg, og gør flytningen af større ting overkommeligt.

Men hvordan vælger du en sækkevogn, og hvordan bruger du en sækkevogn? Hvad kan den helt nøjagtigt bruges til? Kan en sækkevogn erstatte eller erstattes af en transportvogn, eller kan du ikke bare bruge din trillebør i stedet?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her