Skruetvinge

0
2443

Leder du efter de bedste skruetvinge på markedet? Så tilbyder vi i Hus og Haveliv nogle af de bedste produkter der findes, fra udbydere som Boxer, HERO, Kreator og Millarco. I vores sortiment finder du både de klassiske skrutvinger samt lyntvingere og gummitvingere. Vi har værktøj i mange forskellige størrelser og variationer, for at give dig mulighed for at finde det helt rette produkt til dig. Prøv at udforsk vores udvalg og se ikke vores produkter matcher dine behov.

Indholdet af denne tabel er reklame

Her er et stykke værktøj, der er uundværligt i enhver mands værktøjskasse. Den klassiske skruetvinge skal du have liggende derhjemme, da den kan bruges til en række af forskellige opgaver. Vi har nogle af de bedste skruetvinger på markedet, og vi tilbyder dem lige her i Hus og Haveliv. Du finder modeller fra nogle af de bedste mærker – såsom Boxer, GERO, Kreator og Millarco.

Vores sortiment byder på lidt af hvert, og du finder den klassiske skruetvinge samt lyntvinge og gummitvinge. Alle modeller kommer i høj kvalitet, og du finder dem i en række forskellige størrelser, så de passer til dine behov. På den måde kan du finde din foretrukne model og få den hjem i værktøjskassen. Se vores store udvalg lige nedenfor.

Hold sammen på materialerne

En skruetvinge går mange år tilbage, og det har altid været et yderst nyttigt stykke værktøj at have liggende. Det fungerer på den måde, at du klemmer på hver side af de materialer, som du gerne vil have til at samle sig. Det kan eksempelvis være, at du er ved at lime flere stykker træ sammen. Det kræver et stort pres i længere tid at få disse stykker til at samle sig og sidde helt tæt, så du ikke kan se samlingen længere.

Skruetvingen er altså det perfekte stykke værktøj, når du skal samle forskellige materialer. Det kan også være, at du har limet et stykke træ fast på dit bord igen, efter at det er faldet af. Med det hårde tryk vil limen binde ordentligt til det andet stykke – og på den måde holde i lang tid.

Forskellige størrelser

Når du skal vælge din foretrukne størrelse, skal du have dine kommende opgaver in mente og selvfølgelig dine behov. Normalt er det altid godt at erhverve sig flere skruetvinger til et projekt, da trykket skal fordeles jævnt. Skal du derfor lime to stykker træ sammen, der måler 100 cm i længden, har du brug for mere end én skruetvinge.

Størrelsen på en skruetvinge har betydning for, hvor højt den kan gabe over dine materialer. Skal du arbejde med nogle tykke materialer, er det en fordel med en stor skruetvinge. Skal du derimod arbejde med tynde materialer, er det effektivt med de små af slagsen. På den måde kan du også lette trykket i forhold til skruetvingens vægt på materialet.

Klassisk eller moderne?

Når det kommer til materialevalget, er det ofte op til dig selv, hvad du foretrækker. Den klassiske model er yderst holdbar og kan derfor klare det hele. Dog kan det være en mere tung fornøjelse med en skruetvinge lavet af gummi. Denne model er nem at håndtere og kan være nemmere at stramme. Du skal blot være en smule forsigtig med at udsætte den for alt for hårde tryk.

Du finder over 5.000 forskellige produkter hos os, og vi har alt det, du har brug for til den store værktøjskasse. Derfor kan du altid gå på udkig i vores sortiment, hvor du kan forvente lave priser på produkter af høj kvalitet.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her