Frugtpressere og frugtkværn

0
53

I denne kategori finder du frugtpressere og frugtmøller i den allerbedste kvalitet. Alle produkter er TÜV godkendt. og LFGB kontrolleret.

Indholdet af denne tabel er reklame

Forskel på en frugtmølle og en frugtpresser.

Den store forskel på en frugtmølle og en frugtpresser er, at du river dine frugter på møllen, eksempelvis dine æbler, og så presser du dem i din frugtpresser. Hos Hus & Haveliv har vi et stort udvalg i både frugtmøller og i frugtpresser, ligesom du også kan finde saftposer til 12 liter, 18 liter og til 30 liter, så du kan lave den dejligste frugtsaft hjemme hos dig selv. Husk også at se vores frugtplukker, så du nemt kan få fat i de højt hængende frugter.

Frugtmølle og frugtkværn i forskellige størrelser.

Vores frugtmølle kværn findes i to størrelser, nemlig i en 7 liters og en 12 liters. Med en frugtmøllekværn, kan du nemt rive og forarbejde dine frugter inden du kommer dem i frugtpresseren. Hvis du for eksempel har mange æbler i din have, og du ikke lige orker at lave æblekage af dem alle sammen, kan du med fordel lave den lækreste hjemmelavet æblesaft. Det er utroligt nemt og lige til at gå til. Se vores store udvalg af frugtmølle kværn i denne kategori.

Frugtpresser til din hjemmelavet saft.

Når du har forarbejdet dine frugter i en kværn, er den skal til at blive presset, og det skal naturligvis ske i en frugtpresser. Vi har frugtpressere i forskellige størrelser, se blandt anden vores model i 12 liter til den mindre hygge produktion, eller hvad med vores 18 liters, hvor du også har nok saft til at invitere naboerne på en dejlig hjemmelavet frugtsaft. Du kan naturligvis også gå efter den store frugtpresser på 30 liter , hvis du nu har rigtig mange frugter, og så kan du jo også fryse noget af saften ned, så du kan tage den frem i løbet af vinteren så du kan få et super skud af vitaminer.

Frugtplukker og saftposer.

Når du skal have fat i frugterne så kan du nemt få fat på dem, hvis du anvender vores frugtplukker. Med en frugtplukker er det utrolig nemt at få fat på de frugter, som du skal bruge til din skønne hjemmelavede frugtsaft. Husk også at købe en saftpose til din frugtpresser, så du kan holde styr på din frugtsaft og så der ikke går noget til spilde.

En god tur i haven

Man kan jo forestille sig, når man går rundt i sin dejlige have og sommeren har været helt fantastisk og man hen mod det tidlige efteråret begynder at kunne se alle de flotte æbler som hænger på æbletræerne, at de snart er klar til at blive plukket. Når denne tid er kommet, så er det også tiden, hvor man skal til at finde sin frugtplukker frem, så man nemt kan få fat i, også de højthængende frugter. Når man så har gået og hygget sig med at plukke alle de modne, store og flotte æbler, så er det tid til at finde frugtmølle kværnen frem. Hos Hus & Haveliv har vi forskellige frugtmølle eller frugtkværn, som de også kaldes. Du kan blandt andet så den mindre frugtmølle på 7 liter. eller du kan vælge den lidt større model på 12 liter. Når du så har brugt din frugtmølle eller frugtmølle kværn, så er det tid til at finde frugtpresseren frem. Også her har vi forskellige modeller. Vi har en frugtpresser, hvor der er plads til 12 liter, og så har en mellem frugtpresser hvor du kan have hele 18 liter frugtsaft i, og til sidst har vi den store model med plads til hele 30 liter frugtsaft, så skulle der være nok til hele familien kan få et dejligt frisk presset, hjemmelavet, frugtjuice. Du skal naturligvis også huske vores saftposer, på henholdsvis 12 liter, 18 liter og 30 liter, som passer til respektive frugtpressere.  Husk at alle vores frugtmølle og frugtmølle kværn samt alle vores frugtpressere er godkendte af alle de relevante fødevaremyndigheder i Danmark og så er de selvfølgelig også TÜV godkendt  og LFGB kontrolleret, så er du garanteret, at kvaliteten er helt i top.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her