Få mere opbevaringsplads som privat eller erhverv

0
74

Til tider kan vi alle mangle ekstra opbevaringsplads til ting og sager. For både som privatperson og som virksomhedsejer kan der være økonomiske grunde, at det kan være at foretrække.

Er du husejer?

Måske du står for en gennemgribende renovering og behøver en opbevaringsmulighed for dine møbler m.m. Her er det vigtigt, at dine ting kan stå opbevaret tørt for ikke at lide skade. Det kan også være, at du bare behøver et ekstra rum til haveredskaber, værktøj og lignende. Her kan leje af et rum være en god praktisk løsning.

Er du selvstændig på privatadressen?

Som selvstændig kan brug af ekstra opbevarings mulighed være at foretrække. Måske fordi økonomien ikke helt kan bære et erhvervsmål ude i byen. Her kan et lagerhotel hos Boxit være en mulighed, for at din virksomhed kan fungere rent praktisk. Måske du også har tilknyttet håndværkere til din virksomhed, hvoraf de skal hente materialer eller lignende. Bemærk dog at Boxit har afdelinger i de større byer i Jylland og på Fyn men ikke på Sjælland.

Du flytter sammen med kæresten

Når man flytter sammen, er det heller ikke altid, at man har plads til alle ens ting. Der kan dertil være ting, man ikke har et ønske om at skille sig af med. Ej heller ønsker at sælge. Måske det er arvestykker, som man ikke helt har plads til på et givende tidspunkt. Heraf er det rart at vide, at der er mulighed for at få opbevaret disse ting på ansvarlig vis. Et sted som agerer professionelt for at passe bedst på dine ejendele.

Du flytter måske udenlands for en tid

Det kan også være, at du i dit liv har brug for et spændende eventyr og ikke har et reelt ønske om, at skille dig af med dine personlige ting. Her er leje muligheden for et rum af sine ting ligeledes rart at kunne benytte sig af. For selvom man måske har muligheden for at opbevare sine ting hos andre for en periode, kan det jo ske, at man alligevel må tage stilling til at flytte sine ting. Idet der sker uventet ting, som gør at folk må flytte og heraf ikke har plads til ens ting.

Det kan blive noget bøvl, men kan selvfølgelig løses, hvis det gribes ordentlig an med de mennesker, man har overladt sine ting til.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her