Du har dine varer i løbet af 1-3 hverdage
Kundeservice: 9391 9151 alle hverdage kl. 11-13  

Fri fragt ved køb over kr. 999,- ellers kr. 69,-

Svejseapparat

Skal du til at svejse og har bru for en ny svejser i topkvalitet? Så har vi i Hus og Haveliv et kæmpe sortiment af udstyr og produkter til brug ved svejsning fra den testvindende producent Telwin. I vores udvalg finder du en masse forskellige hjelme, handsker og elektroder. Derudover har vi selvfølgelig også utallige forskellige svejseapparater og plasmaskærere i fantastisk kvalitet. Så prøv at udforsk vores udvalg af apparater og udstyr til brug ved svejsning, så finder du helt sikkert det værktøj du har brug for og der matcher dine krav og behov.

26 vare(r)

pr. side

26 vare(r)

pr. side

Billigt svejseapparater i høj kvalitet

 

Hos Hus og Haveliv forhandler vi der meget anderkendte mærke inden for svejseapparater, TELWIN Technology. TELWIN Technology er de førende inden for svejseapparater, CO2 svejsere, svejseelektroder og plasmaskærer. Du finder også tilbehør i form af; svejsehjelme, svejsehandsker og meget andet. Du kan derfor trygt købe dit nye svejseapparat, din bærbar elektrodesvejser eller din plasmaskærer hos os. De fleste af vores svejseprodukter bliver leveret fragt frit.

Yderligere information om svejseapparater

Der er findes mange forskellige svejsemetoder, så læs lidt med her på siden, når vi beskriver diverse svejseapparater, CO2 svejsere, TIG svejsere og svejsemaskiner. Når du f.eks skal ombygge din bil, eller du arbejder på autoværkstedet, hjemmeværkstedet, garagen, oppe i sommerhuset eller et helt andet sted, så kommer man ikke langt uden et svejseapparat. Du kan forestille dig, hvordan det ville være at skulle svejse en udstødning, det kan også være du skal have lavet et mindre eller større projekt i hjemmet , hvor du har brug for, at stål eller aluminium skal smelte sammen, og du ikke havde en svejsemaskine til din hjælp - det ville være en smule vanskeligt. Der er mange, der tror, at man skal "udspartle", men kan ikke nøjes med at spartle ud. Derfor finder man som regel svejseapparat eller en svejsemaskine hos de fleste professionelle autoværksteder.