Svejseapparat

0
2741

Skal du til at svejse og har brug for en et svejseapparat i topkvalitet? Så har vi i Hus og Haveliv et kæmpe sortiment af udstyr og produkter til brug ved svejsning fra den testvindende producent Telwin. I vores udvalg finder du en masse forskellige hjelme, handsker og elektroder.til svejsning Derudover har vi selvfølgelig også utallige forskellige svejseapparater og plasmaskærere i fantastisk kvalitet. Så prøv at udforsk vores udvalg af apparater og udstyr til brug ved svejsning. Du finder helt sikkert det værktøj du har brug for og der matcher dine krav og behov til et moderne billigt svejseapparat.

Se det store udvalg nedenunder.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Indholdet af denne tabel er reklame

Billigt svejseapparat i høj kvalitet

Hos Hus og Haveliv forhandler vi der meget anderkendte mærke inden for svejseapparater, TELWIN Technology. TELWIN Technology er de førende inden for svejseapparater, CO2 svejsere, svejseelektroder og plasmaskærer. Du finder også tilbehør i form af; svejsehjelme, svejsehandsker og meget andet.

Du kan derfor trygt købe dit nye svejseapparat, din bærbar elektrodesvejser eller din plasmaskærer hos os. De fleste af vores svejseprodukter bliver leveret fragt frit.

Yderligere information om svejseapparater

Der er findes mange forskellige svejsemetoder, så læs lidt med her på siden, når vi beskriver diverse svejseapparater, CO2 svejsere, TIG svejsere og svejsemaskiner. Når du f.eks skal ombygge din bil, eller du arbejder på autoværkstedet, hjemmeværkstedet, garagen, oppe i sommerhuset eller et helt andet sted, så kommer man ikke langt uden et svejseapparat. Du kan forestille dig, hvordan det ville være at skulle svejse en udstødning, det kan også være du skal have lavet et mindre eller større projekt i hjemmet , hvor du har brug for, at stål eller aluminium skal smelte sammen, og du ikke havde en svejsemaskine til din hjælp – det ville være en smule vanskeligt. Der er mange, der tror, at man skal “udspartle”, men kan ikke nøjes med at spartle ud. Derfor finder man som regel svejseapparat eller en svejsemaskine hos de fleste professionelle autoværksteder.

Hvilke svejseapparat skal jeg vælge?

Vi har et stort sortiment af svejseapparater på lager, fra de helt små hobbysvejsere til de mere industrielle svejsere der kan bruges på autoværksteder, metalværksteder eller andre småindustrier, hvor der er brug for et svejseapparat i god kvalitet. Spørg dig selv, hvor tit har jeg brug for et svejseapparat, er svaret at det har du ofte, så kan det godt betale sig at bruge lidt flere penge på et svejseapparat af god kvalitet. Er dit behov mindre, behøver du ikke springe ud i en af de professionelle modeller, så kan du nøjes med et hobbysvejseapparat.

Udstyr til svejsning

Ud over svejseapparater sælger vi også tilbehør til svejseapparat, svejsehandsker, svejsehjelme, svejseelektroder og meget mere. Vi har det komplette sortiment, hvis du mangler udstyr til svejsning.

Hvad er svejsning?

Svejsning er en proces, hvor to materialer sammenføjes ved sammensmeltning enten i form af en elektrisk lysbue eller ved andre metoder. Svejsning benyttes især til sammenføjning af metaller og termoplast. Blandt metallerne er stål langt det største materiale efterfulgt af aluminium. Ved svejsning kan der indgå et tredje materiale, tilsatsmateriale, der sammen med de to grundmaterialer danner en legering i svejsefugen.

I svejsning sker der opsmeltning af grundmaterialerne, hvilket ikke finder sted ved lodning og slaglodning. Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Svejsning

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her