Kompressor

0
4052

Vi har et stort udvalg af KOMPRESSORER med masser af forskellige maskiner i flere ydelsesniveauer.

Vores produkters kapacitet og ydeevne varierer fra mindre kompressormodeller på 6 liter og på 1100 Watt til 50 liters kapacitet på 1500 Watt. Foruden vores solide maskiner har vi ekstraudstyr i form af spiralslanger, ekstra olie og koblinger til kompressor.

Vi har produkter fra flere kvalitetsudbydere og med prisen i bund, kan vi helt sikkert finde den bedste kompressor til dit behov. 

Se det store kompressorudvalg herunder.

Indholdet af denne tabel er reklame

Kompressor

Kompressor? Hvad skal du med den? Det kan godt være du tænker om det nu er nødvendigt,at investere i en kompressor fordi du måske skal slå nogle søm i plankeværket, men det vil ikke være en investering du vil fortryde. For med en kompressor kan du sparer dig for selv for mange kræfter.

Hos Hus & Haveliv har vi et stort udvalg af mange forskellige kompressorer. Du kan vælge i mellem den mindre model eller den noget kraftigere, hvis du skal i gang med et større gør-selv projekt. Du skal også overveje hvor mange watt din kompressor skal have ligesom du skal overveje om kompressoren skal være oliefri og antal af Hk skal man også have med i overvejelserne.

Oliefri Kompressor

I denne kategori har vi flere kompressorer som er i oliefri model. Med denne model slipper du for at tænke på indkøb af olie til din kompressor. Du skal naturligvis være opmærksom på, at du har den effektive luftmængde, så du skal overveje meget nøje, hvad du skal bruge din kompressor til. Det vigtigste er nemlig den luftmængde der er oplyst på kompressoren. Her skal du tænke på den opgave din kompressor skal bruges til.

Billig Kompressor

Man skal holde øjne og øre åbne når man er på udgik efter en ny kompressor. Det er vigtigt, at man gør sig selv den tjeneste, at man undersøger marked før man beslutter sig. Der findes et utal af steder man kan købe en kompressor på tilbud eller en kompressor til lavpris. Det er dog vigtigt, at man ikke køber den første og bedste, men tænker på, hvad ens behov er og hvad kompressoren skal bruges til. Så husk, at overvej, om det er vigtigt for dig, at din nye kompressor er lydsvag, om den er oliefri eller du blot har behov for at kraftig kompressor, så du kan få løst din opgave.

Lille Kompressor

Hos Hus & Haveliv har vi også mini kompressor. I denne kategori finder du et stort udvalg af mange forskellige modeller inden for mini kompressorer. Det kan være en fordel af have en lille kompressor, for eksempel, hvis du skal bruge den i en kolonihave eller et andet sted, hvor det måske ikke er den store plads til opbevaring. Når du har købt til kompressor er det jo vigtigt, at du finder en god plads til den så den er let og nem at komme til så du hurtigt kan komme i gang med arbejdet.

Hobby Kompressor med tilbehør

Når man først har købt sin nye kompressor er det også vigtigt, at se på hvilke tilbehør man har behov for. På denne side finder du et stort udvalg af mange forskellige tilbehør til din kompressor. Du kan for eksempel vælge en trykluftslange og en lynkobling så du kan komme i gang med at anvende til kompressor. Vi håber du finder lige præcis den kompressor du har brug for så vil vi garantere dig, at du får din kompressor til en billig pris.

Vigtige informationer når du skal vælge hvilken kompressor du skal have

Transportgrebet skal være nemt at trække rundt med kompressoren. Aftapningsskuen skal være let, da der dannes kondensvand i en tryktank., og sikkerhedsventilen skal være skjult så den ikke sidder i vejen, da den let kan blive ødelagt. Luftfiltret er nogle gang gemt bag en plastkappe. Sidder det frit, er der risiko for at det brækker af. Tjek soliditeten på plastkappen eller selve filtret. Et bæregren kan være en udmærket ide, hvis du skal løfte kompressoren hen til bilen.

Støttebenet skal  være så solidt, at det ikke knækker af. Hjulene på en kompressor, de kan være meget forskellige, men store gummihjul er klart de bedste.  Der bør endviderer være to manometre, hvor det ene viser trykket i tanken, og det andet viser arbejdstrykket.

Det er fx nødvendigt, hvis du pumper dæk, så det ikke springer pga. for højt tryk. Afprøv lynkoblingen til trykslangen, og undersøg, at den virker robust. Trykregulator skal anvendes til at indstille arbejdtrykket, og skal være tilpas stor, så du kan betjene med den.

En historie om den lille hobby kompressor

Vi havde en kunde for noget tid siden, som havde købt en kompressor hos os. Kunden skulle bruge en lille kompressor, som han skulle bruge til hobby brug. Kunden havde været på udgik efter en kompressor i gennem længere tid, da kunden skulle holde børnefødselsdag for sin søn og kunden havde derfor lejet en hoppeborg. Kunden havde kigget efter en Stanley kompressor, en kompressor fra Bauhaus også hos Biltema, havde kunden været forbi. Men ingen af stederne kunne kunden finde præcis en lille kompressor, som havde han havde brug for.

Kunden kontaktede så os på vores mail, hvor han ville høre hvilken kompressor vi ville anbefale ham til hans arrangement med hoppeborgen. Når man er på udgik efter en ny kompressor, hvad enten det skal være en lille kompressor, eller en hobby kompressor, så er det naturligvis vigtigt, at man undersøger hvad formålet kompressoren er. Man skal holde sig for øje hvad man skal bruge kompressoren til. Det er nemlig stor forskel på, hvor man bar de forskellige kompressorer har. Den lille kompressor har naturligvis ikke helt samme bar, som de større kompressorer har. Så hvis man er på udgik efter en kompressor, som man for eksempel skal brug til at pumpe en stor hoppeborg op, så skal man gå efter en lidt større kompressor end hvis man for eksempel skal bruge en lille kompressor til at pumpe sine cykeldæk. Det er naturligvis også vigtigt, at huske på tilbehør man skal bruge til sin kompressor. Tilbehøret kan nemlig være super afgørende og være med at udnytte din nye kompressor til fulde. Du kan naturligvis finde en masse tilbehør her på Hus & Haveliv.

Nå, men tilbage til historien om vores kunde. Han skulle som tidligere nævnt bruge en kompressor til sin søns fødselsdag, hvor han havde lejet en stor hoppeborg. Vi anbefalede ham, at han kiggede på vores kompressor med 8 bar fra Kawasaki, som kunne anvendes til det behov han havde. Han var glad for den vejledning vi kunne give ham og han bestilte en kompressor med 8 bar. Kunden fik leveret sin vare dagen efter og  da fødselsdagen først var ugen efter havde han god tid til at sætte sin ind i, hvordan kompressoren fungerede. Der følger naturligvis en udførlig vejledning med når du bestiller en kompressor hos Hus & Haveliv, da der er vigtigt, at du læser vejledningen ordentlig igennem, så du kan udnytte alle de gode ting, som din nye kompressor kan bruges til.

Da hoppeborgen kom kunne han nemt sætte kompressoren i gang med at pumpe hoppeborgen op, og derfor kunne hans søn og alle hans gæster glæde sig over, at de kunne have en hyggelig eftermiddag med is og sodavand. Historien fortæller, at det er vigtigt, at undersøge markedet når man skal købe en ny kompressor. Det nemlig vigtigt, at tænke over, hvad man skal bruge kompressoren til da der er stor forskel på om det er en lille kompressor man har brug for, eller man bare skal bruge en hobby kompressor.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her