Udendørs Måtter / Dørmåtter

0
3671

Hos Hus og Haveliv har vi et stort udvalg af forskellige dørmåtter til udendørs brug, så du slipper for beskidte sko i din entré og samtidig kan byde dine gæster pænt velkommen. Dørmåtter kommer nemlig i mange forskellige former og farver, og vi har lidt af hvert til dig her på siden. Du kan se det store udvalg nedenfor og vælge din favorit.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Indholdet af denne tabel er reklame

Hos os er den gode pris vigtigt, men du behøver ikke at være bange for, at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Vi forhandler nogle af de kendte mærker inden for interiør og boligdesign, og du finder blandt andet moderne dørmåtter fra House Doctor og Bloomingville. Du kan altså få topklassedesign til de laveste priser lige her.

Dørmåtter i kokos

En klassiker inden for dørmåtter er den velkendte, brune af slagsen. Denne er ofte lavet af kokos, som er et særligt slidstærkt materiale, der kan holde i lang tid. En dørmåtte i kokos holder i lang tid, og du vil få en dørmåtte, der også holder sin form og ser pæn ud længe.

Det almindelige mål på dørmåtter er 60×40 centimeter, men vi har faktisk samlet en masse forskellige former og størrelser, så kan få den, der passer hjem til dig. Du kan eksempelvis finde en rund dørmåtte fra Bloomingville eller en lang af slagsen fra House Doctor, der måler hele 90×200 centimeter.

Byd gæster velkommen med stil

Findes der noget bedre end en varm velkomst, når du skal besøge andre? Det er rart at blive mødt med stil, og det kan du med vores dørmåtter. Vi har ikke kun ensfarvede dørmåtter i grå, brun og sort. Du finder også mange forskellige måtter, der er udsmykket på fineste vis. Få en måtte, der byder gæsterne velkommen med ”welcome” eller lad et fint mønster pynte foran din hoveddør.

Vaskbar dørmåtte

Vil du gerne have en praktisk dørmåtte, der kan klare alle de beskidte sko i løbet af vinteren, så har Tica Copenhagen lavet en model, der kan holde til det hele. Denne plastikmåtte er perfekt til de våde sko, og du kan altid vaske den af, når du synes, at den bliver beskidt. Samtidig vil de små huller lade al skidt og snavs falde ned på jorden, så du nemt kan rengøre under måtten.

Altid de bedste priser hos os

Hos Hus og Haveliv synes vi ikke, at du skal betale for meget for produkter i topkvalitet. Hos os finder du altid de laveste priser på mere end 5.000 forskellige produkter, så du kan få alt det, du står og mangler, til den bedste pris. Vi matcher priserne fra andre forhandlere, og du kan altid være sikker på, at vi har mange gode tilbud at byde på.

Finder du et produkt billigere et andet sted, skal du kontakte os. Vi matcher prisen så godt som muligt, så du altid kan få produktet billigst hos os. Har du spørgsmål eller har brug for en hjælpende hånd, så står vi altid klar til at hjælpe dig igennem dine køb. Gå på opdagelse i vores store sortiment her på siden.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her