Brændekløver

0
4462

Er du den heldige ejer af en brændeovn i din bolig, eller vil du gerne have brænde til bålet hele året rundt, så har vi det rette værktøj til dig. Med en brændekløver bliver det til en leg at lave brænde hjem til dig. Saven kan med fordel benyttes, når du skal lave større portioner af brænde. Så kan du nemt og hurtigt få kløvet dit brænde ned og få det stablet, så det er klar til at tørre.

Her på siden finder du vores udvalg af brændekløvere og tilbehør til denne. Vi har forskellige modeller, der går fra 720W-1500W, så du altid kan finde den rette størrelse til dine behov. Vi har åbent alle ugens dage fra 9-22, så du altid kan få fat på os. Kig med nedenfor og se det store udvalg.

En brændekløver er en hjælpende hånd i hverdagen

Få en hånd til det hårde arbejde i hverdagen, så du kan spare tid og bruge den på noget af alt det andet, du gerne vil i hverdagen. Alle vores brændekløvere kommer med fastmonterede hjul, så du nemt kan tage den frem, når du skal bruge den. Når du skal kløve dit brænde, er det en god idé at vælge noget træ, der kan blive kløvet i vintermånederne. Det giver dig mulighed for at tørre træet henover sommeren og efteråret.

Du kan med en brændekløver selv bestemme længden på dit brænde, men vi anbefaler altid, at du skærer dem i korte stykker. På den måde tørrer dit træ langt hurtigere, og du kan få glæde af det hurtigst muligt.

Hvilken brændekløver skal jeg vælge?

Når det kommer til, hvilken brændekløver du bør vælge, er det vigtigste at tage udgangspunkt i din behov. Det er en billig løsning at anskaffe sig en brændekløver og kløve dit brænde selv, da det på sigt kan blive en dyr fornøjelse at købe færdigkløvet brænde. Først og fremmest skal du kigge på, hvor ofte du har brug for at kløve brænde. Er det ofte, så kan det vore en god idé at investere i en brændekløver, der har forskellige funktioner og en stor motor.

Samtidig er det en fordel at vælge en brændekløver, der har en god højde og ergonomi, så den er nem at arbejde med. På den måde får du også en god arbejdsstilling, så du skåner kroppen mest muligt. Det gør det langt mere behageligt for dig at benytte din brændekløver.

Altid de bedste priser på Hus og Haveliv

Vi har altid de laveste priser på vores mere end 5.000 produkter her på siden. Hver dag kan du finde gode tilbud til dig, så du ikke skal betale for meget for det, du står og mangler. Vi matcher prisen hos andre forhandlere. Derfor skal du altid kontakte os, hvis du finder et produkt billigere et andet sted. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at give dig en endnu bedre pris på samme produkt.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her