Udendørs vandhane

0
3911

Det er ikke alle vandhaner der egner sig til udendørs brug, specielt om vinteren er der risiko for, at der sker skader når frosten sætter ind. Der derfor er det vigtigt med en udendørs vandhane, som er frostsikret.

 

En udendørs vandhane har mange fordele, og det bliver pludselig nemt at vande blomsterne eller lade børnene lege vandkamp i haven. Det er dog ikke alle vandhaner, der egner sig til al slags vind og vejr. Særligt om vinteren kan det være udfordrende at have en vandhane udenfor, hvis du ikke har den rigtige af slagsen. Her vil frosten blive et problem, og det bør du tænke over.

Derfor har vi samlet et stort udvalg af udendørs vandhaner til dig, så du altid er sikker på at få en vandhane, der er frostsikret. Vi har også tilbehør til en gårdposteventil fra både før 1975 og efter. Kig med nedenfor, og se vores store udvalg af udendørs vandhaner.

Derfor skal du have en udendørs vandhane

Ikke alle har en udendørs vandhane ved huset, og det kan betyde mange ture gennem din bolig for at hente vand – og især i sommerhalvåret. Der er derfor mange fordele ved at anskaffe sig en udendørs vandhane, der samtidig kan klare alle former for vind og vejr. Først og fremmest bliver det nemt for dig at passe på haven hele året rundt. Du kan nemt tilkoble en haveslange til din udendørs vandhane og dermed vande havens blomster.

Samtidig er det bekvemt, hvis du skal vaske dine beskidte sko, inden de får lov til at komme med indenfor. Du kan være sikker på, at din udendørs vandhane kan klare det hele året rundt, da de alle sammen er frostfrie. Nogle af vores modeller har en nøgle, så du nemt kan låse den, når den ikke er i brug.

Lette at montere

Vores udendørs vandhaner er altid nemme at montere. Mora Garden tømmer også sig selv, efter du har brugt den, så du slipper for vand i rørene. Vi har forskellige størrelser på udendørs vandhaner, så du kan vælge den størrelse, der passer bedst hjem til dig. Du får dem fra 170 mm op til 1000 mm, så du altid kan finde den rette størrelse.

Vores FM Mattsson er en dobbelt udendørs vandhane, der giver dig muligheden for at få både koldt og varmt vand. På den måde kan du også bruge hanen, når du eksempelvis skal vaske din bil, hvor det er en stor fordel at bruge varmt vand til at opløse skidt og snavs.

Produkter i den bedste kvalitet og til lave priser

Det skal ikke være dyrt for dig at købe alt det, du har brug for hjem til din bolig. Derfor finder du produkter i topkvalitet til de laveste priser hos Hus og Haveliv, så du betaler så lidt som muligt. Med over 5.000 produkter har vi helt sikkert det, du står og mangler, og du vil altid kunne finde gode tilbud hver eneste dag.

Vi matcher prisen på langt de fleste af vores produkter. Finder du et produkt billigere et andet sted, vil vi altid gerne se, om vi kan matche prisen. Du skal ikke tøve med at kontakte os, så vi sammen kan finde den bedste pris til dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her