Stænkplade

0
7411

Giv dit køkken nyt liv med en stænkplade i bedste kvalitet til billige priser her hos Hus og Haveliv. Vi har et stort udvalg i stænkplader, hvor du kan få en rustfri, firkantet eller buet og i mange forskellige farver. Vi har både stænkplader i stål og hærdet glas. Med en stænkplade giver du dit køkken nyt liv og samtidig beskytter du veffektivt væggen bag komfuret, mod fedtpletter og damp.

Indholdet af denne tabel er reklame

Stænkplader til dit køkken

Her på siden finder du vores store udvalg af stænkplader. Med en stænkplade har du mulighed for at give dit køkken et helt nyt liv, og her hos Hus og Haveliv får du stænkplader til en skarp pris. En stænkplade bruges til at beskytte væggen bag komfuret mod fedtpletter og damp, og de fås i både stål og hærdet glas. Desuden fås vores stænkplader også i mange forskellige farver, og du kan altså være sikker på, at vi har en, der passer perfekt ind i dit køkken. Der er mange gode grunde til at købe en stænkplade, så gå på opdagelse i vores store udvalg, og oplev de mange fordele med dine egne øjne.

 

Stænkplade til komfur såvel som vask

Ønsker du at beskytte væggene i dit køkken, så bør du helt sikkert overveje at sætte en stænkplade op bag dit komfur eller din vask. Du beskytter på denne måde væggen bag komfuret og vasken mod stænk fra mad og væsker, og du undgår grimme og beskidte vægge. En stænkplade i dit køkken skåner dig desuden for mange timers rengøring. Vi har stænkplader, der falder i enhver smag. Blandt vores store udvalg finder du blandt andet en stænkplade i sort, en stænkplade i hvid – og ikke nok med det, så vil dine øjne nok også hurtigt falde på vores smarte stænkplade i rød! Vores stænkplader laves i to forskellige materialer, og du kan derfor få en flot stænkplade i glas, der er hærdet, og så kan du få en stænkplade i stål, som naturligvis er rustfrit. Vores flotte og praktiske stænkplader passer ind i alle køkkener, da de kommer i et hav af forskellige farver, former og størrelser. Desuden er en stænkplade ikke blot praktisk, den er nemlig også en del af køkkenets flotte design, og den kan faktisk være med til at sætte prikken over i’et.

 

Montering af stænkplade – nemt og hurtigt

Vores stænkplader i stål skal sættes op med monteringslim, og langs kanten af stænkpladen lægger du en fuge, så der ikke kan trænge fugt ind bag stænkpladen. Når du skal sætte en af vores stænkplader i glas op, skal du bruge syrefri silikone. Silikonen skal påføres i smalle lodrette striber – på denne måde opnår du en høj styrke i pladens vedhæftning til væggen. Ønsker du at sætte en hvid stænkplade i glas op på en hvid væg, anbefaler vi at du bruger et beslag i stedet for silikone. Silikonen kan nemlig ses gennem den hvide stænkplade, når den bruges på en hvid væg. Du skal også lægge en fuge langs kanten af stænkpladen i glas.

Der er et hav af fordele ved at montere en stænkplade i køkkenet, og der er altså ingen grund til ikke at skynde sig ud og købe én. Her hos Hus og Haveliv tilbyder vi dig nem og hurtig E-handel, og du kan hos os finde et stort udvalg af stænkplader. Så skynd dig at gå på opdagelse blandt vores mange stænkplader, og find én, som passer perfekt ind i netop dit køkken.

 

Vi tilbyder Danmarks bedste kundeservice

Vi ved hvor vigtigt det er, at du som kunde kan føle dig tryg og sikker ved at handle på nettet. Derfor er vi e-mærket godkendt, som kort sagt betyder, at vi tilbyder 100% sikker nethandel og betaling. Af denne grund kan du også kontakte os for personlig kundeservice alle hverdage i tidsrummet kl. 11-13. Har du spørgsmål til vores store udvalg af stænkplader, er du derfor også altid velkommen til at give os et kald på 93 91 91 51, eller du kan skrive en mail til os på [email protected].

Vi bestræber os på at levere din ordre så hurtigt som muligt, og hvis din bestilling er på lager, vil dine varer derfor blive leveret inden for 1-3 hverdage – du har dem nok allerede i morgen. Desuden er din pakke helt fragtfri, hvis din ordre er på over 999 kr. Hvis det viser sig, at du inden 14 dage efter modtagelsen fortryder dit køb, returnerer du blot varen i original og ubeskadiget emballage.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her