Sådan gør du dit hus og have sommerklar i tre enkle step

0
586

Dette indhold er sponsoreret 

 

Vi danskere elsker det gode sommervejr, og udnytter solens stråler og varme til det yderste. Det betyder, at haven og terrassen kommer meget i brug på sommerens lange dage, og derfor er det essentielt at det hele spiller når tiden den kommer. Ofte bliver haven og terrassen negligeret lidt i vinterhalvåret, og det gør at den ikke er i den bedste stand, når man når til sommer. Det er en skam, da de færreste har lyst til at bruge en del af deres sommerferie på at gøre klar til at hygge i solen. Derfor kan man i denne artikel læse om hvordan man i tre enkle step kan gøre huset og haven sommerklar. 

 

Facaden og fliser – de skal have en overhaling 

I manges tilfælde er facaden og fliserne ofte lidt en ukrudtsbombe, som er uoverskuelig at tage sig af. Det betyder ofte, at mange bare tager overfladen uden rigtigt at få fjernet problemet. Facaden er et godt sted at starte, da man hurtigt vil kunne se forandring og derved øge motivationen til at fortsætte. Med en facade rens vil du nemt og hurtigt kunne få en skinnende facade, som når du parkerer bilen i indkørslen vil måbe over. 

 

Det grønne areal – det betyder mere end du tror 

Græsset, bede og hække er essentielle for at få haven til at se indbydende og komfortabel ud. Det er dog også ofte der, hvor mange går helt i stå. Det at skulle slå græsset hver fjortens dag, og klippe hækken nærmest hvert kvartal sætter mange i tomgang. Men det er essentiel for en gode haveoplevelse, at du kan træde barfodet ud i græsset uden at være bange for at træde i naboens hund efterladenskaber. Find havetraktoren frem og slå græsset, sæt en god podcast i ørene og nyd lugten af nyslået græs. 

 

Havemøblerne kan altid trænge til en opgradering 

Når det kommer til havemøbler, holder mange af dem i flere sæsoner. Dog hvis man ikke behanlder dem ordentlig, kan de hurtigt blive frastødende – specielt hvis man glemmer at tage dem ind når det regner. Derfor er det sidste trin i processen at tage et godt kig på havemøblerne og overveje om de skal udskiftes. Det kan nemt gøres, og ofte kan man lave dem selv via træpaller eller andet materiale – det er kun fantasien, der sætter grænsen. 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her