Gode tips til at få solgt sin bolig i rekordfart!

0
339

De fleste ønsker at sælge sin bolig indenfor relativt kort tid til den pris, som man har udbudt den til. Det siger sig selv, at et hurtigt salg er at foretrække, da man derved ikke skal gå alt for længe i uvished. Det kan dog være en udfordring for de fleste. Derfor kigger vi i dagens artikel her på Husoghaveliv.dk nærmere på, hvordan man optimerer salgsprocessen. Nedenstående tips skal være med til, at du får solgt din bolig endnu hurtigere.

Det kan være en god idé at benytte sig af en ejendomsmægler

Når du skal sælge din bolig, så kan du enten vælge at gøre det via et selvsalg, eller du kan vælge at gøre det via en ejendomsmægler. Der er fordele og ulemper ved begge valg. Derfor skal du gøre op med dig selv, hvad der er det rette for dig.

Nogle af de spørgsmål, som du med fordel kan stille dig selv, har vi ridset op herunder:

  • Ønsker du selv at sidde med papirarbejdet, eller vil du hellere lade en ejendomsmægler om dette?
  • Vil du gerne være den, der fremviser din egen bolig, eller vil du have en uddannet ejendomsmægler til dette?
  • Kan du selv udarbejde salgsmaterialet samt få boligen markedsført?

Nogle vælger et selvsalg, da de selv har redskaberne til det. Derved skal der ikke betales salær til en ejendomsmægler. Føler man sig dog usikker i det juridiske arbejde, eller er man ikke selv i stand til at markedsføre sin bolig, så kan en ejendomsmægler være det rette valg. En ejendomsmægler i Frederikshavn såsom Calundan er et godt eksempel på en mægler, der har stribevis af tilfredse kunder i forbindelse med både køb og salg af bolig.

Det kan godt betale sig at investere lidt i din bolig

Når du skal sælge din bolig, så er det selvsagt vigtigt, at den fremstår så flot som muligt. Derfor kan det faktisk godt være en god idé at investere lidt i at få den malet samt rettet op de steder, hvor boligen måske ikke helt er i top. Det kan eksempelvis være døre, der er revnet eller vinduer, der ikke fungerer optimalt. Selvom det er relativt små ting i det hele billede, så kan det faktisk gøre enormt meget i forhold til det indtryk, som potentielle købere får af boligen.

Ryd op inden salgsmaterialet skal laves

Dette siger måske sig selv, men det ses desværre ofte, at folk glemmer det. Hvad end du vælger selvsalg eller salg via en ejendomsmægler, så bør du rydde op og gøre din bolig så præsentabel som muligt, når der skal tages billeder og udarbejdes salgsmateriale. Ellers risikerer du at potentielle købere, der rent faktisk er interesseret i en bolig som din, løber skrigende bort, fordi det ser uhumsk ud.

Boligen skal være et rart sted at være, og derfor er det også vigtigt, at du gør boligen præsentabel, når den skal fremvises. Det gælder naturligvis hvad end du selv skal fremvise boligen eller en ejendomsmægler skal gøre det.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her