Tips til indretning af stue

0
552

Dette indhold er sponsoreret 

Det er som at begive sig rundt i en jungle, når det kommer til indretning. Der er et væld af muligheder og det kan være svært at vælge, når man ikke ved hvad man specifikt går efter. Vi giver dig her fire tips der er gode at gå efter, når det kommer til indretning af stuen.

Placering af møbler

Mange danskere har en tendens til at stille alle møblerne langs væggen, hvilket kan skabe et stort hulrum mit i rummet. Her skal vi være bedre til at indrette som amerikanerne gør, ved ikke at være bange for at stille vores møbler ud i rummet. Man kan evt. sætte sofaen op ad væggen, men med 4 meters mellemrum mellem dem og så eventuelt stille en lav bogreol bag den. Ved at flytte møblerne ud i rummet opnår man et, knap så tungt, men mere luftigt look.

Kunst

Kunst er altid en god ide at have med i sin indretning. Kunst sætter et personligt præg på stuen og medvirker til et unikt udtryk. Kunst findes i mange former, og den mest moderne lige nu er i form af plakater. Man kan blandt andet vælge en stor plakat som et statement piece til stuen, se Minidas Udvalg af store plakater her. Minida er smart, da de allerede har lavet kategorier indenfor størrelser, men også serier, så det er nemt at finde lige hvad du synes der mangler i din stue. Minida har for eksempel de her citatplakater der passer godt ind i ethvert hjem, men samtidig gør din stue mere personlig.

Tekstiler

Tekstiler er noget, der er med til at skabe hygge og derfor ideelt at have i sin stue. Man kan inddrage flere tekstiler ved for eksempel at hænge lange gardiner op, her kan man vælge luftigt stof for et luftigt look, eller tungt, for et tungere look. Derudover er gulvtæpper også en god ide. Gulvtæppet vil være med til at ramme stuen ind, og derfor er det vigtigt det placeres korrekt. Gulvtæppet kan enten placeres under sofaen og sofabordet eller nogle lænestole.

Godt med grønt

Planter er altid godt at inddrage i sin indretning, ligemeget hvilket rum det er. De skaber et bedre indeklima, fordi de renser luften og gør rummet mere behageligt at være i. Derudover er planter flotte at se på og de skaber noget hygge og er god “fyld”, hvis for eksempel et hjørne ser lidt tomt og trist ud.

 

Vi har i denne artikel prøvet at hjælpe dig igennem den jungle der hedder indretning med fire tips, der er gode at støtte sig op ad, når det kommer til indretning af stuen. Det er dog vigtigt du har din egen stil med, så mærk efter, hvad det passer til dig og dit hjem og så inkorporerer det i din stue.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her