Ny indkørsel? Derfor skal du vælge gør-det-selv-vejen

0
261
Brolægger

Hvorfor lade drømmen om en ny og moderne indkørsel forblive en drøm?

2021 kan blive året, hvor du langt om længe tager action på din store drøm. Du skal bare lige finde ud af, om du vil klare opgaven selv, eller om du skal hyre fagfolk til belægningsarbejdet. Det er helt op til dig, hvilken vej du vil gå, men vi synes lige, at du skal vide, hvilke fordele der er ved at lave indkørslen på egen hånd.

Anvendt kilde: Boligi.dk – Lav din egen indkørsel

1) Der er mange penge at spare

Omkostningerne til en ny indkørsel kan variere markant og afhænger af en række faktorer. Den samlede pris kommer bl.a. an på indkørslens areal, valg af fliser og meget mere.

Den allervigtigste faktor mht. omkostningsniveauet er dog ikke nævnt ovenfor. Det mest afgørende er nemlig, om du vælger at hyre en brolægger, eller om du selv trækker i arbejdshandskerne.

Vælger du selv at kaste dig ud i det, så kan du spare en større sum penge. Der skal naturligvis købes materialer, heriblandt sand og fliser, uanset hvad, men fravælger du den professionelle hjælp, så slipper du for at betale timeløn til en brolægger eller anlægsgartner.

2) Der er mindre koordinering

Står du selv for det hele, så slipper du for at skulle have en løbende dialog med den hyrede brolægger og / eller anlægsgartner. Det vil kunne spare dig for en masse tid og frustrationer, hvorfor vi betragter dette som en væsentlig fordel.

Ulempen er dog, at du selv står for at løse de udfordringer, der måske vil opstå i løbet af arbejdsprocessen. Og opstår der fejl, så er der ikke andre end dig at pege fingre af. Den faktor bør du også lige have in mente.

3) Du bliver en erfaring rigere

Hvad end du er beskæftiget inden for håndværkerbranchen eller ej, så er det aldrig en skidt ting at blive en dygtigere håndværker.

For at blive en dygtigere håndværker / handyman er du nødt til at få noget praktisk erfaring, og den erfaring kan du f.eks. få ved at lave din egen indkørsel. Du vil sandsynligvis begå fejl undervejs, men som alle ved, så er man nødt til at fejle for at blive klogere, hvorfor det ikke er noget, du skal frygte.

4) Du kan gøre tingene, som du vil, og i dit eget tempo

Du har sandsynligvis en helt klar idé om, hvordan din kommende indkørsel skal se ud. Disse tanker kan du godt dele med en brolægger eller anlægsgartner, men det er ikke sikkert, at fagmanden fanger alle dine ønsker og præferencer. Derfor vil det være lettere, hvis du gør tingene selv, så du får en indkørsel, der indfrier alle dine ønsker. Og så er det selvfølgelig en fordel, at du kan gøre det i dit eget tempo.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her