5 grunde til at få en TV-inspektion 

0
1652

En TV-inspektion kan redde dig, hvis du oplever kloakproblemer, problemer med afløbet eller rotter. Det er nemlig en nem og effektiv måde at få øje på problemet på – og ikke mindst løse det. Læs med her og få 5 gode grund til at få en TV-inspektion! 

Der er ikke meget, der er så træls som at opdage, at der er gået en rotte i skraldet. Det skulle da lige være lugtgener, du ikke kan finde ud af, hvor kommer fra. Faktisk kan både det ene og det andet skyldes problemer med kloakken. Her er 5 gode grunde til, at TV-inspektion kan være løsningen. 

Det er hurtigt og billigt 

En TV inspektion kan hjælpe med at opklare, hvad der helt præcist er på færde, og det har du brug for, for at kunne løse problemet. Det kan gøres hurtigt, og hvor der spares tid, spares som bekendt også penge, så det er værd at kigge på TV-inspektion som en løsning.  

Du får identificeret fejl og skader  

En af grundene til at en TV-inspektion er en god idé er, at du får identificeret både skader og brud på kloakken. Ved at optage film af kloakkonstruktionen finder du frem til eventuelle mangler eller brud – og sådan nogen kan godt blive en dyr omgang, hvis de ikke bliver opdaget.  

Du slipper af med rotter 

En anden fordel ved TV-inspektion er, at det kabelførte kamera er lidt af en spion, der kan få øje på lidt af hvert. Således kan det også hjælpe dig med at opklare, om der er rotter på færde, for kameraet får hurtigt øje på selv det mindste spor.  

Du kan få inspiceret lidt af hvert 

Kloakmestre tilbyder forskellige ting, og TV-inspektion kan finde sted mange forskellige steder. Det vil sige, at du både kan få inspiceret brønde og kloakker, men også kanaler til ventilation og varme. Du kan få inspiceret alle slags rør, så hvorend der er en mistanke, er en løsning. 

Både for private og erhverv 

Derfor er det altså også irrelevant, om du inspicerer som privatperson eller på vegne af et erhverv eller en boligforening – alt er muligt. Som regel foretages inspektioner for private fx i forbindelse med forsikring eller handel af ejendom. 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her