Derfor betaler det sig at købe designerlamper

0
240
Lamper i loftet

Er designerlamper pengene værd, eller er det spild af penge at købe lamper fra kendte designere?

Spørger du os, så er der ingen tvivl overhovedet; det er på mange måder hensigtsmæssigt at købe designerlamper til hjemmet.

Står du derfor og skal bruge ny belysning til hjemmet, så tag da et kig på mange af de populære designklassikere. Hvorfor disse lamper er et godt køb skal vi nok redegøre for i denne korte guide.

De holder værdien

En af fordelene ved langt de fleste designerlamper er, at de mere eller mindre holder værdien. Det vil sige, at hvis du om to, fem eller ti år bliver træt af en bestemt lampe, så vil du kunne sælge den uden at lide et større tab. I nogle tilfælde kan du endda være heldig at tjene penge på salget – det kan f.eks. være tilfældet, hvis du ligger inde med en designerlampe, der kun findes i få eksemplarer.

Astep, Petite, Seletti, Flos og Tom Dixon er nogle af de eksklusive lampemærker, der er kendt for at holde værdien. Disse og mange andre mærker forhandles hos bl.a. AndLight.dk, hvor du finder et stort udvalg af loftlamper, væglamper, gulvlamper, bordlamper osv.

De går aldrig af mode

Der er selvfølgelig ingen regler uden undtagelser, men som regel byder designerlamper på et tidløst design, der vil passe ind i de fleste hjem. Derfor skal du som udgangspunkt ikke bekymre dig for, om de købte lamper på et tidspunkt går hen og bliver outdated. Dermed ikke sagt, at du ikke på et tidspunkt kan få lyst til at prøve noget nyt og anderledes ret indretningsmæssigt.

Kvaliteten er i top

Når du betaler mange tusinde kroner for en lampe, så forventer du også, at kvaliteten er i top. Og heldigvis er det netop vores oplevelse, at langt størstedelen af alle de populære designerlamper byder på uovertruffen kvalitet.

Det er også derfor, at eksklusive lamper går i arv i flere generationer. Det kan altså godt være, at du betaler en temmelig høj pris for lamperne, men hvis de kan holde i flere årtier, så er der måske ikke noget at sige til prisen.

Disse ting skal du overveje

Er du overbevist om, at det er hensigtsmæssigt at købe designerlamper til hjemmet, så bør du fortsætte læsningen. Der er nemlig lige nogle ting, du skal overveje, inden du afgiver en ordre. Det drejer sig om nedenstående faktorer:

  • Definér den ønskede lampe (bordlampe, gulvlampe eller noget helt tredje)
  • Definér den ønskede stil
  • Læg et budget
  • Overvej, om du har nogle mærkepræferencer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her