Vådrumsmaling – sådan gør du

0
266

Det er ikke så svært at vælge vådrumsmaling og male vådrum, som du måske tror. hvis du går for god vådrumsmaling af høj kvalitet, så kan du få gode resultater med nogle få, enkle greb. det kan du læse mere om her. 

Hvad skal jeg vælge?

Når man skal vælge vådrumsmaling, så er det en god ide at vælge en maling, der er beregnet for netop denne type rum. Vådrum har nogle helt særlige forhold, som man ikke finder andre steder i huset, og det betyder, at malingen skal være god til at modstå fugt og ha lang varighed selv i et meget fugtigt rum. Det skal også være nemt at rengøre væggen.

Vådrumsmaling er som regel speciallavet til denne type rum, og har i nogle tilfælde også tilsat middel mod mug og skimmelsvamp, så man sikrer sig, at man ikke får disse problemer i et rum, hvor man ikke har mulighed for at lufte ud godt nok, og hvor der er meget fugt.

Vådrumsmaling er også høj på glans, og det handler om, hvor meget lak, der er tilsat malingen. Jo højere glans, jo mere resistent er malingen overfor fugt.bDette gør malingen modstandsdygtig overfor fugt. Du kan finde Vådrumsmaling her, i høj kvalitet for det bedste resultat.

Sådan maler du badeværelse

Hvis du selv skal male dit badeværelse, skal du først afrense de vægge, der skal males. Dette gør man med en grundrens. Den opløser fedt og sæberester, som kan gøre det svært for det nye lag maling at feste sig godt nok til overfladen.

Derefter skal du i nogle tilfælde i gang med grundmaling, især hvis du skal male på fliser. Disse skal som regel også slibes inden. Så er du faktisk klar til at gå i gang med at male med vådrumsmalingen, og få et perfekt resultat.

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her