3 gode ideer til forårets byg selv projekter

0
473

Selvom vinteren først lige er begyndt, er der ingen, der siger, at man ikke kan begynde at drømme om foråret. Det mildere vejr lokker os udenfor, og det giver derfor god mening at kaste sig ud i udendørs projekter, der kan blive klar til det endnu varmere vejr, som sommeren byder på. Som med de fleste udendørs byggeprojekter, er det en god idé at komme tidligt i gang med planlægningen. Så her får du tre gode idéer til byd-selv-projekter, som du kan give dig i kast med til foråret.

En solrig terrasse

Der er fedt at have en have, som man kan tilbringe de varme sommerdage i. Men hvis haven mest består af en græsplæne, kan det være svært at få udnyttet det gode vejr på den bedst mulige vis. Nogle gange vil man nemlig bare gerne kunne sidde ned i nogle lækre udendørsmøbler eller invitere vennerne på middag i det gode vejr. Og her er en terrasse en stor hjælp.

Vælg et område af haven, hvor der er godt med sol – også om aftenen, hvor man gerne vil kunne sidde udenfor i lang tid og nyde et godt glas vin. Det er populært at bygge flotte terrasser i træ, og det er et projekt, som du godt selv kan kaste dig ud i, hvis du har en lille håndværker i maven. Du kan altid besøge Byg-selv.info, hvis du godt kunne tænke dig lidt hjælp og inspiration.

En hyggelig pavillion

Selvom vi i Danmarr elsker, når solen kommer frem, kan det stadig gode blive for varmt på nogle af de varmeste sommerdage. Det betyder, at vi kan føle os nødsaget til at gå indenfor for at finde skygge. Og det er en skam, for det er jo altid lækkert at kunne være udenfor, når vejret er godt.

Her er en flot og hyggelig pavillion i haven et helt oplagt valgt. En pavillion kan laves i mange forskellige størrelser, og du kan derfor nemt tilpasse den efter, hvad der passer til din have. Sæt nogle hyggelige havemøbler i pavillionen og gør den til din foretrukne hyggelige og skyggefulde oase i haven.

Et praktisk redskabsskur

Når man har en have, er man også nødt til at have haveredskaber, og disse skal helst kunne opbevares tørt, så de holder i mange år. Dette kræver typisk, at man har et praktisk redskabsskur til dem. Det er heldigvis nemt at bygge et godt reskabskur selv, hvis man følger de rette guide. Du kan desuden også vælge en nemmere rute og købe et, som du blot selv skal samle, fremfor at bygge et selv fra bunden af.

Redskabsskuret kan placeres i den del af haven, hvor du alligevel tilbringer mindst tid. Det kunne være ovre i et hjørne, hvor der sjældent er sol. Størrelsen på skuret kan du også tilpasse alt efter, hvor stor den have er, og hvor mange redskaber, du gerne vil kunne have opbevaret. Er skuret stort nok kan det også bruges til opbevaring af andre ting som sportsudstyr, julepynt og andet, man har svært ved at finde plads til i huset.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her