Sådan får du en bedre nattesøvn

0
219

At ligge og ikke kunne falde i søvn er der mange der kender alt for godt. Det der når man ligger og kigger på uret og tænker at man skal op om 5 timer, og man burde sove nu for bare at få liv søvn. Dette er faktisk et stort problem for rigtigt mange, og kan tit være med til at gøre deres dagligdag lidt sværere, da man ikke har det overskud man normalt ville have. Hjernen fungerer nemlig bedst når den har fået det søvn den skal have, og dermed kan man få en bedre dag.

Løsningen

Løsningen til dette problem ligger meget tit inde i selve soveværelset. Hvis ikke man har den rigtige temperatur kan det være utroligt svært at sove. Det skal ikke være for koldt, men det må heller ikke være for varmt. Det er lidt forskelligt for hver person, men at temperaturen er rigtigt, er en af de vigtige ting. En anden ting er også at ens seng er god. Hvis ikke man ligger godt i sin seng, kan det være meget svært at sove. Det er en god idé at få en seng der ikke er alt for blød, men heller ikke alt for hård. Desuden skal der heller ikke være små revner i sengen man kan falde ned i. Den vigtigste ting er dog at ens dyne er god. Det er her der ikke må spares penge, da det i mange tilfælde kan være med til at du ligger søvnløst om natten. En god idé ville være at kigge på nogle silkedyner da disse er rigtigt gode til ikke at give for meget varme, men heller ikke varme for kolde. For at finde den bedste silkedyne kan man gå ind på en silkedyne test og se hvilke muligheder man har inden for dette.

Det virker ikke!

Hvis alt dette er i orden og du stadigvæk ikke kan sove er der kun nogle få ting tilbage at gøre. Det skyldes nemlig at du har en kamp med din hjerne som fortæller dig at du ikke skal sove endnu, men du vil rigtigt gerne sove. Nogle gange kan man snyde din hjerne ved at tænke man holder en døgner, og nogle gange efter dette vil ens hjerne gerne sove lige pludseligt. Noget andet man kan forsøge sig med, er at tage nogle dybe vejrtrækninger så hele din krop kan blive afslappet, og du kan få din hjerne til også at slappe af.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her