Find den bedste belysning til haven

0
301
Gå sommeren i møde med flotte havemøbler

Er du en af de der typer mennesker der egentlig godt kan lide at bruge timer på at få haven til at ligne noget fra et postkort? Du har planlagt havens udstråling fra dit kontor. Fliserne er i en bestemt farve fordi du har ment at det gik godt med både græsset i siderne men også grusset i midten. Formen på dem er også valgt efter hvilket mønster du foretrak, også havde de ikke rigtigt mange andre muligheder nede i det lokale byggemarked.

Prikken over I’et

Selv blomster, buske og træer er valgt og du har vidst hvor du ville have det hele stående for at give dette mesterværk sin endelige form. Men prikken over i’et havner dernæst så i en diskussion. Haven er flot som den er ja, så så længe solen skinner ned på den fra oven, så kan folk fortælle dig hvor flot haven er. Hvad så med når det bliver aften i de sene efterårsmåneder? Jo tættere vinteren kommer, jo mindre vil folk kunne se at din have også har et vinterudseende, der er i det mindste halvt så flot og her skal du så vælge belysning.

Pynt eller vejviser?

Når det kommer til dilemmaet om havebelysning, så er der sig hovedsageligt to fløje. Den ene fløj handler om at du har valgt belysningen for at det skal være en del af det store æstetiske billede, alt imens den anden fløj kun handler om at folk skal kunne se hvor de går.

Ingen af disse to fløje gør det nemt at vælge belysning dog, og det sjove er at man faktisk ser samme problem meget af tiden indendørs. I begge tilfælde kan man finde folk der har valgt at sætte små LED-lamper ind i loftet, så det giver et stiligt design passende med valget, og dette finder man også udenfor hvor du kan finde selv samme lamper indbygget i dekorationer som sten, frøer eller blomster endda.

Så er der Caravaggio lamper og lignende. Caravaggio er et godt eksempel på en lampe hvor man gerne skal kunne se sit hjem, men som også anerkender sig som en synlig lampe ved at være en lampe med glans og ydmygt – men flot – design. Skønt dette er en indendørslampe, så kan man lære meget fra Caravaggio lampens design om at have fokuseret belysning der giver det et hyggeligt touch uden at skærmen stjæler for meget af opmærksomheden.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her