Hvad er en systemlås?

0
235

En systemlås er en mekanisk låseordning til f.eks. din bolig, virksomhed eller sommerhus, hvor du med bare én nøgle kan få adgang til de rum, hvor du må gå ind. Dvs. der er tale om en type adgangskontrol. Hvis du tidligere har haft forskellige nøgler til skur, postkasser, for-og bagdøren, havestuedøren, sammen med alle dine nøgler til din arbejdsplads i samme bundt og du på et eller andet tidspunkt har mistet en nøgle, eller hele bundet, ja, så kan du med en systemlås vinke glædeligt farvel til den hovedpine. Du kan tilpasse hver enkelt nøgle præcist til den enkelte nøgleholders behov. Og det er nemt at bestille en ny nøgle ud fra en individuel talkode, hvis en nøgle mistes. Nedenfor vil du kunne se fordelene ved en systemlås i forskellige sammenhænge.

I din bolig

Med en systemlås har du bare én nøgle til skuret, bryggerset, fordøren, havestuen og postkassen. Det er super praktisk ikke at skulle lede med lys og lygte efter de forskellige nøgler. Og de forskellige medlemmer af husholdningen har også bare én nøgle til det hele. Læs mere om systemlåse her.

På arbejdspladsen

Systemlåse fungerer rigtig fint på en virksomhed, hvor ikke alle medarbejdere skal have adgang til hele bygningen. En pedel skal nok have adgang til det meste, men det er måske ikke hensigtsmæssigt at kontormedarbejderne har adgang til lageret eller omvendt. En adgangskontrol skaber også lidt mere overblik over hvem der har adgang til hvad i virksomheden. Husk, du kan også specificere hvad en medarbejder skal eller ikke skal have adgang til.

I sommerhuset

Hvis du f.eks. låner eller lejer dit sommerhus ud, har du måske et rum til dine private ting, som du ikke ønsker andre skal have adgang til. Det kan være adgang til linnedskabet, skuret med dine egne cykler og kanoer eller drinksskabet! Her er en systemlås en unik løsning til dine behov.

I din andelsboligforening

Her kan du med systemlåse sørge for at alle beboere har adgang til opgangen og kælderen, men hver nøgle er indstillet til kun at give adgang til hver beboers individuelle lejlighed og opbevaringsrum.

I din sportshal

Forstil dig alle de instruktører og trænere der bruger en sportshal på en uge. Det er trænere til fodbold, håndbold, gymnastik, badminton osv. osv. Trænerne skal kunne komme ind i hallen og i omklædningsrummene og redskabsrummet, men de behøver måske ikke lige adgang til konferencelokalerne, eller kontorerne.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her