Giv plads til et stort gaming setup i hjemmet

0
362

Flere og flere danskere er begyndt at blive interesseret i gaming. Men når man gamer, har man også brug for både plads og de helt rigtige ting til gaming. Tager man gaming seriøst, og vil man gerne blive rigtig god, har man brug for et setup. Læs her, hvordan du laver dit gaming setup i dit hjem.

Et rum med plads

Først og fremmest, skal du vælge et værelse, hvor der er plads til dette gamin setup. Det behøver ikke være så stort, hvis det kun er gaming det skal bruges til, men vil du have det inde på soveværelset, kontoret eller lign., skal der gerne være god plads, da det kan fylde en del.

Så det kan godt være, du bliver nødt til at rykke på nogle ting, eller prioritere at have det stående fremme, frem for noget andet. Du kan sagtens sætte dit gaming setup i stuen, på soveværelset eller kontoret, hvis du har sådan et. Det er i sidste ende dit valg, du skal bare vælge et sted, hvor der er plads nok.

Det skal du bruge til dit gaming setup

Det allerførste du skal have styr på, når du skal have et gaming setup, er skrivebordet. Det kan være en god ide med et skrivebord til gaming. Der er nemlig brug for et stort skrivebord, da sådan et setup kræver mange ting, og specielt mange store ting. For eksempel har du brug for en stationær computer, og den kan nemt fylde ret meget alt efter, hvilken størrelse du vælger. Så er der den store computer der skal være plads til, altså den til den stationære, som ikke er skærmen. Den kan dog godt sidde under bordet, hvis der ikke helt er plads.

Derudover er det vigtigt at have tastatur til computeren. Der findes mange forskellige slags tastaturer, fra mange forskellige mærker. Det er nok bedst at vælge de mærker, som specifikt laver tastaturer til gaming. De er nemlig mere praktiske for dig som gamer. Udover et tastatur, skal du også have en mus. En mus skal helst være ret god, når man skal bruge det til gaming. En mus skal selvfølgelig også have en mussemåtte for, at det virker helt optimalt.

Det sidste du skal bruge, er et headset, en mikrofon og muligvis også et kamera. Det er måske ikke den største nødvendighed, men vil man gerne spille med sine venner, kan det være meget smart med disse ting. Et headset, så du kan høre og snakke med dine venner ordentligt, en mikrofon så din lyd er god, og et kamera så I kan videochatte hinanden, så I kan se hinanden. Som du kan se, kræver det en del plads med et gaming setup.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her