Guide: Sådan bygger du et Blackjack-bord

0
917

Vil du gerne rykke casinoet hjem i stuen eller kælderen, så får du her en guide til, hvordan du bygger dit eget Blackjack-bord. Bordet er beregnet til maksimum syv spillere.

Fyrene fra OnlineBlackjack.dk var flinke at støtte mig med Blackjack-bordplanerne, men du kan nemt finde gode blueprints online også.

Materialerne du skal bruge:

2 – Krydsfiner 4 ‘x 8′ x 3/4 ”

1 – Æske med 1 1/4″ arkskruer

Trælim

Spraylim

Blackjack-dug

6′ Blackjack bordskum polstring

14′ Blackjack bord armlæn skum

7’ Blackjack bord armlæn vinyl

Et par foldbare blackjack-bordben

Sort maling

Valgfrit:

Dealer chipbakke, pengebeholder, Bill Slot og møntholder (Money paddle).

Dette værktøj skal du bruge:

Stiksav

Boremaskine

Bitssæt

Klammer

Hobbykniv

Hæftepistol og 1/4 hæfteklammer

Pensel

En tusch

Trin 1 – Tegn Blackjack-bordplanerne

Først skal du tegne en skabelon i krydsfineren af, hvordan bordpladen skal sammensættes. Tegn selve bordpladen på den ene krydsfiner, mens du tegner bordets ramme på den anden. Vi går efter at få en sort ramme ovenpå selve bordpladsen, som altså udgør bordkanten, så at sige.

Tegn en linje halvvejs på tværs af begge stykker krydsfiner langs 8′-siden, således, at du kan tage udgangspunkt i det til at tegne resten af bordet og rammen ud fra de dimensioner.

Trin 2 – Skær bordplade og rammen ud

Nu kan du skære bordpladen ud, hvorefter du ligeledes skærer rammen ud. Brug lim til at spænde de to krydsfiner-stykker sammen. Bor 9 huller i bunden af rammen, hvor du benytter 1 ¼” skruer til at fastgøre dem.

Trin 3 – Skær huller til chip-bakke og pengekasse

Dette trin er valgfrit. Hvis du ønsker plads til en chipbakke og/eller pengekasse. Så kan du skære huller til disse i bordpladsen, så du senere kan implementere dem i bordet.

Trin 4 – Maling i bunden af bordet

For at give bordet det flotteste udtryk, bør du også male det i bunden. Mal med en sort maling i et flat look for det bedste resultat til Blackjack-bordet.

Trin 5 – Bordbenene monteres

Intet bord uden ben. Nu er tiden inde til at du skal montere de fire sammenklappelige bordben til bordpladen. Mål mindst 28″ ud fra midten af ​​bordet for at opnå det bedste resultat.

Trin 6 – Bordskum limes fast

Fastgør et stykke 6′-bordskum ved hjælp af spraylim. Spray bordoverfladen, og placér skum på den. Trim kanterne og klip chipbakke og/eller pengekasse, hvis du ønskede at benytte dette. Det er valgfrit, hvorvidt du vil påføre 2. stykke skum.

Trin 7 – Blackjack-dugen

Filtdugen skal nu placeres på bordet. Start midt på bordet med hæfteklammer. Gå derefter til den anden side, og træk dugen glat og brug igen hæfteklammer til at fastmontere den. Gå videre til enden af bordet, træk dugen ud og hæft den fast.

Fortsæt med at gå halvvejs mellem hæftepunkterne for at få det mest glatte resultat af dugen. Brug en hobbykniv til at skære 2 spalter fra hjørne til hjørne i chipbakken. Gør plads til chipbakke og/eller pengekasse. Sørg for at efterlade ekstra filt i chipbakke-åbningen, så du kan hæfte filten på siderne af åbningen senere.

Trin 8 – Skum monteres på rammen

Nu skal rammen, der skal udgøre bordpladens kant også have skum monteret. Start med at bruge spraylimen til at fastgøre skummet på den udvendige kant af skinnen. Når skummet er fastgjort på yderkanten, skal du sprøjte limen på skinnens øverste og inderste kant.

Når skummet er fastgjort på skinnen, så kan du skære det overskydende væk med en hobbykniv. Valgfrit: Du kan bruge et ekstra lag skum, hvis du valgte det.

Trin 9 – Armlæn-vinylen monteres

Nu skal vinylen, som skal være med til at danne armlænet eller rammen på bordet, kært barn har mange navne, monteres. Læg skinnens overside ned på vinylen. Skær rundt på skinnen og efterlad ca. 9″ ekstra vinyl rundt om skinnen. Begynd at hæfte vinylen i midten af skinnen.

Hæft altid først den udvendige kant af skinnen. Træk den derefter så stram som du kan, og hæft den indvendige kant af skinnen på plads. Fra midten skal du montere den ene side af skinnen og derefter den anden.

Arbejd i ca. 6″ sektioner ad gangen. Vinylen ønsker at samle sig på ydersiden. Derfor er det bedst at arbejde i små sektioner, så man har kontrol med det. Skær spalter af vinylen for at hjælpe med at løse dette problem. Dette er den mest krævende del af bygningen af bordet. Det er også det vigtigste for udseendet. Så tag dig god tid og gør dit bedste for at vinylen bliver stram og glat.

Trin 10 – færdiggør bordet

Skinnen kan enten monteres med skruer nedenunder eller bare sidde på toppen af bordet. Montér chipbakken, pengekassen og de andre detaljer til

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her