Få varmen i et vildmarksbad denne vinter

0
407

Selvom vinteren og kulden nærmer sig, er der stadig gode grunde til at rette blikket ud i haven og se på, hvordan man kan tilbringe tiden der. Godt nok er der ikke blomster at pusle med eller græskanter, der skal trimmes, men derfor kan haven stadig være et sted for meditativ ro og pleje. Pleje af krop og sjæl. Og vildmarksbadet er det perfekte middel til det.

Årets gang i haven og afslapning efter endt havesæson

Der er mange måder at udnytte haven på, og der er mange måder at tilbringe tiden i det ”rum” i hjemmet, der vel nok giver mest velvære og luft i hverdagen.

Det er en lise for sjælen at klippe hækkene og buksbommen, så de står snorlige. Det kan give stor tilfredshed at anlægge et nyt bed og udvælge de aller smukkeste blomster, som man kan gå og glæde sig til. Og det er et tilfredsstillende hak i bogen at have sørget for en veltrimmet græsplæne hele sommeren igennem.

Men når så et solrigt forår, en varm sommer og et mildt efterår og alle deres haveaktiviteter går på hæld, så er det også rart at kunne tage en slapper og nyde fortjenesten ved at have givet den gas i haven. Bare sidde og boble i et vildmarksbad og lade vinterkulden komme an.

Find det helt rigtige vildmarksbad

Så nu gælder det om at finde det helt rigtige vildmarksbad til dine behov. Skal det være det største og nyeste luksus med plads til alle gæsterne eller måske et traditionelt rundt og rustikt et, hvor du og dine allernærmeste kan rykke endnu tættere sammen.

Der er heldigvis god hjælp at hente: Find et vildmarksbad her og bliv klogere på, hvad du skal bruge af udstyr, trappe og cover mm. for at sikre, at du bare kan give helt slip på alle bekymringerne.

Der er masser af hjælp at hente og gode tips og tricks om, hvordan badet skal renses og vedligeholdes, så det, der skal være luksus, ikke pludselig står og bliver et luksusproblem.

For det er det, et vildmarksbad handler om. Det skal jo gerne være så let og bekymringsfrit som muligt. En allround spaoplevelse, som du bare kan rykke direkte fra sofaen og ud i, når hyggen og følelsen af luksus skal skrues op på max.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her