5 idéer til, hvordan du laver en hyggelig have

0
698
5 idéer til, hvordan du laver en hyggelig have

I år holder mange sommerferie i Danmark, og en sommer i Danmark kan sagtens være superhyggelig, særligt hvis man har en hyggelig have. Skal du holde sommer hjemme, og trænger din have til en opgradering? Læs med her og få 5 gode råd til en hyggelig have.

Det rette udstyr

Det er vigtigt at have noget behageligt og praktisk tøj, når du laver havearbejde. Hos engelbert strauss finder du et stort udvalg af arbejdstøj med tryk, og med engelbert strauss’ tryk på tøjet ved du, at tøjet er af høj kvalitet! Engelbert strauss sælger nemlig arbejdsbeklædning og -tilbehør samt sikkerhedsudstyr af høj kvalitet med fokus på et sportsligt touch og topydelse. Hos engelbert strauss finder du både almindelige arbejdssko og sikkerhedssko. Det smarte ved engelbert strauss er desuden, at du kan tilpasse din beklædning til al slags arbejde og til din smag vha. deres beklædningssystemer.

Du skal altså hverken gå på kompromis med stil eller sikkerhed, når du handler tøj hos engelbert strauss. Du finder også sikkerhedsudstyr som handsker og knæbeskyttelse. Netop beskyttelse er nemlig vigtigt, når du skal arbejde udendørs. Hvis du f.eks. skal bygge et skur, er der fire ting, der er yderst nødvendige: værktøj, materialer, arbejdstøj udendørs og beskyttelse. Ved at søge ”arbejdstøj udendørs engelbert strauss” finder du alt nødvendigt arbejdstøj udendørs og -udstyr.

De rette elementer

Når du skal lave en hyggelig have, er det vigtigt at have nogle hyggelige møbler og andre dekorative ting. Havemøbler af rattan eller træ er både praktiske og ideelle til at skabe en hyggelig stemning. Til møblerne kan du købe nogle flotte mønstrede tæpper og puder, da det vil skabe en sommeragtig og hyggelig atmosfære. Du kan finde inspiration til indretningen her.

Det grønne

En flot have kræver smukke blomster og en velholdt græsplæne, og dette kræver planlæggelse. Hvornår man skal plante sine blomster, så de er flotte til sommer, afhænger af arten. Generelt kan det siges, at sommerblomster først skal plantes, når risikoen for nattefrost er væk, hvilket typisk er omkring maj. Hvis du husker på dette, burde du kunne stå med en indbydende have i sommermånederne. For hele tiden at bevare den smukke have er det også vigtigt at slå græsset regelmæssigt. Hos engelbert strauss finder du det nødvendige arbejdstøj udendørs- og tilbehør til dette arbejde.

En hyggekrog

Udover en hyggelig terrasse med flotte møbler kan du lave en lille hyggekrog i hjørnet af haven. Her kan du sætte en hængekøje op, så du kan ligge og slappe af efter dit arbejde i haven med en god bog i skyggen. Til  din hyggekrog kan du også bygge dine egne møbler. Det er meget in for tiden med møbler bygget af paller med store flotte puder på. Til denne opgave får du nok brug for lidt mere værktøj end blot en hammer. Lav en hyggelig dag ud af det, og inviter nogle af dine gør-det-selv-venner med assorterede værktøjskasser over og hjælpe til.

En bålplads

Har du plads i haven, vil det være oplagt at bygge en bålplads. Det kræver blot lidt sten, en bænk, et bålfad og et par arbejdshandsker. Arbejdshandskerne kan du med fordel købe hos engelbert strauss, hvor du finder arbejdstøj udendørs samt tilbehør og passende beskyttelse til enhver opgave.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her