Smart homes og smart cities – hvad er det?

0
177
smart homes og smart cities er fokus hos Brunata

Vi er på vej mod en virkelighed, der indebærer futuristiske elementer som smarte hjem og smarte byer. Faktisk så er det allerede noget, der eksisterer mange steder. Men hvad skal vi tænke på med smarte hjem, og kan vi vænne os til dem? Det skal vi kigge nærmere på her.

Google Nest og Amazon Alexa

Noget af det, der har bidraget til smartere hjem allerede nu, er husassistenter som Google Nest og Amazon Alexa, der kan tænde for varmen, tænde og slukke for lys, musik, låse en smart yderdør og hjælpe med andre ting, der har en smartfunktion i din bolig.

Det er revolutionerende for den måde, vi tænker bolig på, og der er meget, der tyder på, at der vil komme flere og bedre løsninger i fremtiden, når teknologien udvikles yderligere.

Smart homes er mere effektive

Hvis vi skal leve smartere og mere miljøvenligt i fremtiden, så skal vi også sørge for at vide, hvor meget vi forbruger, så vi kan optimere vores forbrug og bruge ressourcer på en smartere måde.

smart homes og smart cities er fokus hos Brunata

Dette er der også fokus på hos Brunata, der hjælper dig, som beboer eller udlejer med at regne ud, hvor meget el, vand, varme, du har brugt. Her bliver det brugt smartteknologi, så Brunata kan måle helt præcist. Det er med andre ord ikke gætværk, som man ofte kan føle, at det bliver, når der er tale om et konkret forbrugsregnskab. Brunata opsamler konkrete data fra dine målere, og sørger for at udregningen bliver korrekt. Det er praktisk for eksempel for dig som er beboer i en lejelejlighed eller lejebolig, men også for dig som er udlejer.

Når de præcise data er tilgængelige, får du også enkelt og smart adgang til dem på din smartphone eller computer gennem Brunata, der også tilbyder helt egne smart home funktioner. Dette er takket være, at Brunata har sit helt eget Internet of Things, der kan sikre de smarte løsninger, så du får et smartere hjem.

Smartere hjem giver smartere byer, og det kræver effektive løsninger, for at få disse på plads. Det har Brunata forstået, og derfor kan de levere smarte løsninger, så du kan administrere forbrug og funktioner i hjemmet, på en smart måde, blandt andet gennem at optimere dit forbrug af ressourcer og indeklima. Gennem brunatas eget Internet of Things, kan du optimere dit forbrug og benytte dig af flere smarte løsninger.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her