Materialer, der kan holde til det meste

0
205

Vil du gerne have et hegn, der virkelig ser godt ud, men som ikke kræver så meget vedligeholdelse som træ? Et træstakit kan være enormt flot i varme, changerende farver, men det kræver også, at man vedligeholder det med oliering og måske maling fra tid til anden. Mange vil gerne have noget, der er vedligeholdelsesfrit og som ikke har problemer med at overleve, når der er regn og slud, som det jo typisk er tilfældet i Danmark.

Komposit er et materiale, der kan benyttes til flere ting. Det er meget brugt til netop hegn. Komposit er fremstillet af en blanding af genbrugstræ og plast, der gør, at det kan holde til rigtig meget rusk fra vind og vejr. Du slipper for at vedligeholde det, og plasten sørger for, at der ikke går råd eller svamp i materialerne, som det ellers godt kan være en risiko for almindeligt træ, hvis det ikke er tilstrækkeligt imprægneret. Der er også stor forskel på, hvor materialerne skal anvendes, men på kompositlageret.dk er der taget højde for, at målgruppen er skandinaviske købere.

En terrasse uden splinter

Er du lidt træt af en fliseterrasse? Det er koldt at gå på, og det kræver, du vedligeholder den med flise- og algerens og fjerner det ukrudt, der gror op mellem hver eneste flise. Til gengæld er du lidt skræmt af tanken om, at der måske kan være splinter i en træterrasse, og ligesom med hegnet har du ikke lyst til at stå for det vedligehold, en træterrasse kræver. Nogle gange bliver det endda nødvendigt at slibe sådan en helt ned. Med komposit er du fri for den del, og du har en terrasse i et flot, skinnende trælook, som ikke kræver andet vedligeholdelse end det, som regnen kan klare.

Terrassebrædderne findes i flere forskellige nuancer. Nogle er kølige i farverne og kan passe til et flot, moderne hus, mens en varmere farve kan stå godt til en murermestervilla, hvor I gerne vil have noget, der ligner an almindelig træterrasse så meget som muligt. Det kan være en god idé at få forventningsafstemt, inden I begiver jer på opdagelse mellem forskellige materialer og farver, så I har en idé om, hvad det egentlig er, I går efter.

Hvis du har brug for mere information, sidder der altid medarbejdere klar i kundeservice, som kan besvare dine spørgsmål og guide dig til at finde de rigtige produkter.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her