Sådan kan en rodfræsning forskønne din have

0
82

Har du lige fældet et træ i din have? Eller planlægger du at fælde et træ for at få plads til noget andet? I så fald får du højest sandsynligt brug for en rodfræsning.

Når du fælder et træ, kommer der nemlig til at være en stub tilbage. Stubben kan være utrolig svær at grave op alene. Særligt, hvis dit eneste værktøj er en skovl eller spade. Derfor bør du i stedet tage fat i en professionel havemand. Han har det rette udstyr, og den rette erfaring, til at fjerne din træstub korrekt og hurtigt.

Sådan foregår en rodfræsning

Uanset hvor gammel din stub er, kan en dygtig havemand fjerne den. En rodfræsning kræver blot, at din havemand kan få en indgang til stubben på mindst 75 cm i bredden. Når indgangen er så bred, kan havemanden nemlig få sin stubræser derind.

Med stubræseren kan havemanden hurtigt og effektivt fjerne stubben. Når processen er overstået, vil der kun være et hul med savsmuld tilbage. Dette hul kan du let fylde med jord, så din have igen vil have et flot og harmonisk udtryk.

Når først hullet er fyldt, kan du selv vælge, hvad du gerne vil placere oven på området. Det kan både være græs, fliser eller noget helt tredje.

Sådan finder du den rette havemand

Når du gerne vil have fjernet din træstub, er det typisk fordi, at du gerne vil have et harmonisk udtryk i din have. Netop derfor bør din havemand også udføre selve rodfræsningen på den mest skånsomme måde. Din have skal ikke endevendes med en stor maskine – det er blot stubben, der skal fjernes. Derfor bør du også vælge en havemand, som du føler, at du kan kommunikere med. Det er vigtigt, at vedkommende forstår dine ønsker til rodfræsningen.

Det er også vigtigt, at vedkommende overholder sine aftaler. Blandt andet ved at dukke op til tiden, men bestemt også ved at holde sig til den aftalte pris.

Find en havemand, der har fokus på service

Din havemand bør have kundeservice som ét af sine fokuspunkter. Det er nemlig vigtigt, at vedkommende formår at lytte til dine ønsker samt efterkomme dem.

Det er nemlig din have, og derfor er det også dig, der skal bestemme, hvordan den skal se ud. Havemanden skal samtidig også kunne komme med en faglig sparring, så I sammen kan skabe det bedste resultat.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her