Naturens gave til dit sind

0
127

Din hjerne udskiller hormoner, når du er i naturen, så det kan være meget sundt for dit sind at være i naturen. Inderst inde er vores sind egentlig bare, hvad vores hjerner har af kemikalier. Det kan selvfølgelig lyde kynisk, men den kemiske tilstand i hjernen har meget at sige.

Fjeld og fritid er en god kombination

Fjeld & fritid går ud på, at du er i naturen hele dagen, og finder en måde at leve et det. Det kan være du bruger meget tiden på at finde mad, hvilke er en meget naturlig handling fra naturens side det kan også være at du bruger tiden på at dyrke en sport, fordi det gør dig glad og er sjovt. 

Det er også helt ok og kan være meget sådan for sindet også. Man skal nemlig ophøje sit indre barn, og det at dyrke sport er det samme som at lege. Børn i verden leger meget mere og de virker til at være meget glade når de leger. Dermed kan det være en god ide at lege med sine børn i natur. 

Nu tænker du nok ”hvordan skal mit barn kunne holde ud og være i naturen hele dagen?” Det er faktisk en meget reel bekymring, men der er ingen grund til at have den, hvis bare lidt barn altså der er. 

Det burde være, fordi fra naturens side er vi mennesker skabt til at være i naturen, så dit barn bør være stærk nok til at kunne klare dette.

Hvad livsstilen kræver

Af dig kræver det, at du kan skaffe mad. Du behøver ikke at gøre hele opholdet i naturen til en mission til at skaffe dem mad. Du kan bare tage noget mad med i en bil, for at bruge din tid på noget mere interessant end at skaffe mad. 

Det er også der at civilisationer de udvikler sig. Når det ikke længere handler om at skaffe mad, og de har tid til at gøre andre ting, for at udviklet sig. Historisk set var dette meget aktuelt i antikkens Grækenland, hvor man havde folk, der kun arbejder med at skaffe mad, og så folk der arbejdede noget med andre ting, som udvikler et samfund.

Dermed ville tiden være godt givet ud i naturen, hvis du også finder på andre ting end at jage mad. Det kan i det mindste blive til en god weekendtur i fjeldet.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her