Tre ting ens have har brug for

0
126

Det er bare ærgerligt når ens have ikke er klar når man har brug for den. Alle har sikkert stået i en lignende situation. Vejret er dejligt. Solen skinner, der er en blå skyfri himmel og vinden står stille. Man har lyst til til at gå udenfor, sidde i ens have og nyde det gode vejr. Måske endda smide noget på grillen, men så husker man at ens have ikke rigtig kan bruges. Ja, man har slået græsset og trimmet hækken, men man har ikke lavet meget udover det. Få tips til, hvordan du skaber hygge i haven – det er lettere, end du tror.

Så skal der laves bål

Ja, så skal der laves bål. Det er ikke ofte der er vejr til at lave bål, men når der er så er man nødt til at gribe chancen. Bål kan ikke kun bruges til hygge og skumfiduser, men også til at grille mad. Så man burde helt klart overveje at tilføje et bål til ens have. Og npår man har bålet, er der en masser ting man kan gøre med det. Ikke kun kan man riste skumfiduser, og grille pølser. Men man kan lave hele måltider på et bål. Bålfad til haven, skaf sådan et, og så kan man få alle ens sommer måltider fra bålet.

Noget til de små

Men haven skal ikke kun være for de voksne, der skal også være noget for de små. Barndommen kan være kort, men det er helt klart noget man husker. Heldigvis er der masser af ting og sager man kan tilføje til ens have, for at gøre den endnu mere sjov. Man burde starte simpelt. Skaf et gyngesæt, hvis man har helt små børn nu, så kan man udskifte gyngestolen senere hen. Så kan jo tilføje en sandkasse, det skal de små nok have masser af sjov med. Og så kan man bruge alt det legetøj man købte da man tog til stranden. Senere hen kan sandkassen jo udskiftes med et blomsterbed.

Frugt og grønt

Men det kunne jo være rart at have en praktisk have. At kunne gå ud i haven, og lave en god frokost er en drøm for mange. Så start med at plante nogle frugttræer. Æble, pære, blomme, kirsebær og mange flere. Man kan endda lave syltetøj hvis man ender med for meget frugt. Derefter burde man overveje hvilke grøntsager man vil have. Kartofler, løg, hvidløg, squash, salathoveder og meget mere. Og med et drivhus kan endda tilføje tomater, ærter og agurker.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her