Træterrasse priser – Hvad koster det at bygge?

0
252

Går du med tanker om at give dig i kast med at bygge din terrasse selv? Byggeprojekter kan være både en tidskrævende og dyr affære. Derfor er det vigtigt at undersøge markedet, inden du går i gang. Har du allerede besluttet dig for valg af materialer og lavet en tegning at gå ud fra, så er det bare om at gribe hammeren. Læs mere om hvordan du bygger en terrasse i træ her.

Overvejer du, om dit næste byggeprojekt skal være en træterrasse? Du drømmer måske om et sted, hvor du kan nyde de lune sommeraftener og samle familie og venner til gode stunder. Her guider vi dig til, hvordan du kan opnå det bedste resultat til den bedst mulige pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

En terrasse der holder mange år

Kender du det, at du står i byggemarkedet med en produktliste over alle trætyper i hånden og ikke aner, hvad du skal stille op? For hvordan vælger man i grunden den helt rigtige type træ til sin nye terrasse? For dig er også træterrasse pris helt afgørende, for du har nok ikke lyst til at spendere en formue på dit næste byggeprojekt.

Du ønsker selvfølgelig en terrasse, der kan holde mange år, så du ikke skal bygge en ny igen om få år igen. Det vil også spare dig flest penge, at du vælger træ, der holder længe. Til din nye terrasse skal du derfor gå efter kvalitetstræ, der kan stå imod vind og vejr. Hårdt træ er derfor den ideelle trætype, da det holder længe. Her kan du vælge mellem forskellige træsorter som eksempelvis teak, eg, robine, ipé eller merbau, der alle er kvalitetstræ.

Vælg det rigtige værktøj

Du skal naturligvis også overveje at investere i det helt rette værktøj. Her skal du gå efter en skruemaskine med masser af kraft. For uden en ordentlig skruemaskine, så kommer du ikke langt i dit byggeprojekt. Det slider også på maskinen, når du arbejder i hårdt træ. Derfor kan du med fordel vælge at købe to maskiner – en du bruger til at bore for, og en der skruer skruerne i. På den måde slider du mindre på din skruemaskine, og dermed kan du spare penge på sigt.

Er terrassen dit første byggeprojekt, så ved du måske ikke, at det kræver en tegning at gå ud fra. Tegningen er det første du skal have på plads, for uden den er det svært at overskue, hvordan du griber projektet an. Hvis ikke du selv kan tegne terrassen med de rigtige mål og dimensioner, så får du udgifter til en, som kan hjælpe dig med at udarbejde en plantegning.

Prisen på din terrasse afhænger derfor både af, hvilken type træ du vælger, og hvor dyrt værktøj du vælger at investere i. Derudover skal du overveje, om du selv kan stå for at lave en plantegning. Endelig er det også vigtigt, at du undersøger, hvordan du laver det fundament, som terrassen skal bygges ovenpå.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her