Frisk hjemmet op med dynamisk vægprint

0
130

Livet er for kort til kedelige og triste vægge, når man kan designe sine vægge med nøjagtig det look, som man bedst kan lide. Det kan være mønster, et livagtigt print af regnskoven, abstrakt mønster eller noget helt andet. Det er helt op til dig og dine foretrukne designs. 

Skab liv i et rum 

De færreste af os går op i at rum skal have liv. Men faktisk giver vi vores rum liv, når vi vælger de møbler der skal være i rummet, de billeder der skal hænge på væggene, og det brugskunst, som vi opstiller på diverse hylder og kommoder. Alt sammen er med til at skabe liv og sjæl til rummet. Sammenlignet med hvide, kliniske vægge på hospitaler, så emmer de ikke ligefrem af liv og glæde på sådan et hospital eller sygehus. At der er liv i et rum, skaber enten en glæde eller emotionel følelse i os. Du kan fange lige netop den følelse du ønsker at opnå i hver enkel rum.

Man kan skabe liv på mange måder, udover de møbler, billeder og brugskunst man har i rummet, så kan man også sagtens skabe liv på væggene. Kunsten er blot, at skabe en vis balance i sit vægprint, så det ikke tager for meget fokus, men ej heller for lidt. Men når alt kommer til sin ret, så er det kun dig som boligejer, at vælge hvilken form for liv, der skal være i rummet. 

Hvor kan det købes? 

Du kan købe både plakater og vægbilleder på https://www.photowall.dk/. Her kan du se mange forskellige varianter af tapeter, billeder og plakater. Du finder alt fra naturbilleder, mønstre, kort, abstrakte kunsteriske værker, motiver af kendte mennesker og meget andet. Der er stor chance for at finde et motiv, som passer ind i din smag, omend det er en passion, en religion, et idol eller et motiv der gør dig glad i sjælden. 

Du kan også på siden finde inspiration, eller kigge på forskellige boligindretninger eventuel på Boligmagasinet, hvis du ikke har nogen specifikke ønsker til motivet. Så er det en god ide, at lade sig inspirerer, så man netop får ideer og gode indfald til, hvordan man kan få det til at passe ind i én bolig.

Skab en naturscene

Du kan skabe din helt egen naturscene i et rum ved hjælp af vægprint, som er et stort billede, som går fra kant til kant. Hvis du er fan af regnskoven, kan du sætte et stor billede af regnskoven op på væggene, eller du kan nøjes med én væg, så man føler, at man kigge ud i den store, spændenden regnskov. Prikken over i’et, er at man finder noget interiør af for eksempel bambus, eller træ, som passer ind i temaet. 

Du kan også lave en strandscene. Stranden er et sted, som både kan være emotionel, inspirerende, og skabe varme og glæde, alt efter hvilket strandbillede du vælger. Hvis man elsker at være på stranden, hvorfor så ikke tage stranden med hjem i stuen? 

Det gode ved det hele er, at det er et godt gør det selv-projekt.

Vær din egen kunstner

Du kan skabe præcis den aroma du ønsker i et rum i din bolig. Du kan give den max gas på farver og mønstre på et stort vægbillede, eller du kan køre den mere traditionel og rolig, med nogle diskrete mønstre og farver. 

Du kan endda skabe dit helt eget værd, ved at uploade et privat foto, som du kan få op på væggen. Det kan være et stærkt og unikt minde, som står dig nær, som et bryllupsbillede, dine børn, et billede fra en rejse eller andet, som har en rigtig stor betydning for dig. Hvis en vægplakat er for stort, kan du også vælge mindre versioner, som et mindre lærred eller som passer ind i en ramme. 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her