Hvorfor skuffesalg kan være det rigtige for dig

0
120
Hussalg

Har du svært ved at finde din drømmebolig, men ved du hvor den skal være? Så kan det være at skuffesalg er noget for dig. Ved skuffesalg kan du være en af de få heldige som får vist en bolig, som ellers kunne være svært at finde ved hjælp at boligsider, og så er chancen for at du får lov til at købe den også meget højere.

Hvornår er det smart? – til dig som sælger

Som sælger omgår du nogle almindelige kanaler, og du behøver ikke at bekymre dig om markedsføring af boligen, som f.eks. at få den lagt op på diverse boligsider. Din bolig kommer til at figurere i et køberkartotek eller ”skuffen” så at sige, indtil den rigtige køber dukker op. Den rigtige køber i dette tilfælde er nogen, som specifikt har udset sig en bolig som din, som matcher pris, beliggenhed og størrelse. Derfor kan man med fordel placere sin bolig som skuffesalg og være heldig at finde den helt rigtige og relevante køber. Det er også billigere. Da du ikke skal markedsføre din bolig aggressivt på diverse boligsider, eller betale for fremvisninger uden salg, kan der være særdeles mange penge at spare på et skuffesalg, i både salærer og markedsføringsudgifter. Desuden undgår du, at der skal vises en eventuel liggetid på din bolig. Det er noget som kan skræmme potentielle købere.

Hvornår er det smart? – til dig som køber

Det kan være en meget lang jagt på en bolig, hvis man kigger efter noget meget specifikt. Det kan være udmattende at se på boligsider dagen lang, og det kan føles som et stort nederlag, når man har fundet præcis den bolig man kunne tænke sig, for derefter at tabe udbudsrunden. Hvis man er i den fase af sin boligjagt, er skuffekøb måske det rigtige. Du får besked, når der er noget der matcher din præcise beskrivelse af en drømmebolig, og derefter skal du ikke ud i en umulig udbudsrunde, men bliver vist denne bolig i ro og mag. Du finder simpelthen den mest relevante bolig, mens du ligger på sofaen. Hvis du har brug for hjælp til købsprocessen kan det være en god idé at tage kontakt til en køberrådgiver.

Hvordan gør man det?

Hvis man vil sikre sig et skuffesalg, er det klart mest normale at skrive sig op til et køberkartotek og herefter vente på, at der dukker en sælger. Hos ejendomsmæglere bliver disse køberkartoteker opdateret løbende, og derfor behøver du ikke at gøre noget for at forblive relevant på siden. Det koster desuden ikke noget at være registreret, og derfor er det ikke nogen omkostninger ligesom der kan være på nogle boligsider.

Skuffesalg – og køb er det nemme og omkostningsfrie valg, og det kan virkelig være gavnligt på et tidspunkt når mange sælger. Så modtager du masser af tilbud eller relevante købere til din bolig, og køberne modtager masser af tilbud fra folk som vil sælge, og på den måde vinder alle, både i pris og tilfredshed.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her