Giv dit badeværelse nyt liv

0
232
VVS badeværelse

Trænger dit badeværelse til en opfriskning? Måske er du gør-det-selv-kvinde? Måske trænger dit badeværelse til en makeover på budget? Eller måske er du helt klar til at få lavet alt om ved dit badeværelse, koste hvad det vil?

Uanset hvad, så læs med her og se hvordan du gør.

Planlæg dit badeværelse

En dårlig planlagt makeover eller opfriskning af dit badeværelse kan blive en dyr affære eller resultere i, at der er detaljer eller elementer, som du ikke får med i dit projekt.

Det er i hvert fald utroligt irriterende at have overset noget, når først renoveringen er afsluttet og håndværkerne er taget hjem. Så læg derfor en plan. Start med at skrive alle dine ønsker ned, uanset hvor store de er. Del dem eventuelt op i dem der er nødvendige, og dem der ikke er nødvendige, men blot kunne være rare at have.

Er du ikke selv vant til at gå i gang med projekter som dette, så vis din seddel med ønsker til en håndværker, som kan hjælpe dig med at prioritere. Lad også gerne en VVS’er gennemgå dit badeværelse for dig. Der kunne jo være elementer, som du havde overset i processen.

En VVS-installatør kan hurtigt gennemskue om der er rør eller lignende, som trænger til udskiftning. Når du har fået alt med i dit renoveringsprojekt, skal du have fundet ud af, hvad det koster. Send dit projekt til flere kvalificerede håndværkere og bed dem om et kvalificeret tilbud.

Bed dem for eksempel om at lave en ca. pris på alt det du ønsker at få lavet og et tilbud på det, du skal have lavet. Så kan du i ro og mag tage stilling til, hvor mange penge du har råd og lyst til at betale for et nyt badeværelse.

Sådan gør du

En genopfriskning af dit badeværelse behøver ikke være det helt store og forkromede projekt. Mindre kan gøre det. Har du et mindre budget, kan du nå rigtig langt med for eksempel at skifte tekstiler. Skift for eksempel bruseforhænget eller dine håndklæder.

Det er forholdsvis nemt og kan ændre et badeværelses karakter fuldstændigt. Du kan også skifte dine badeværelsesmøbler. De noget større ting bør du have hjælp til. Noget af det vigtigste er rør og armatur og toilet.

Inden du begynder at sætte noget andet i stand, så få fat i en kompetent VVS’er, der kan kigge på det. Find en lokal VVS i Haderslev. Herefter bør du også kigge på udluftningen. Er de gode nok?

Dernæst kan du begynde at kigge på væg- og loftbeklædning. Det skal kunne holde til fugten. Rådfør dig for eksempel med en murer eller en maler, som har helt styr på den slags. Efter alt det grundlæggende er der heldigvis kun det sjove tilbage. Hvilken farve fliser du skal have i brusekabinen, om du skal have mikrocement eller vinyl på gulvet og i hvilke farver. At friske sit badeværelse op kan godt være en dyr fornøjelse, men det betaler sig i længden.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her