Forny dit hjem med danske læderdetaljer fra byRavn

0
182
Lædergreb af byRavn

Mange kender følelsen; man går derhjemme og kigger på den samme sofa og de samme pynteting på hylderne. Farven på væggen, som man engang var så glad for er begyndt at falme og det begynder så småt at blive en smule kedeligt. Er du træt af at gå og kigge på de samme ting i løbet af hverdagens trummerum, og ønsker du at pifte hjemmet en smule op? Ved at bruge detaljer, som fra rum til rum, snakker sammen kan man nemt forny stemningen i huset, uden at lave det største indhak i opsparingen.

Giv dit hjem et frisk pust

Der findes mange forskellige løsninger på at give hjemmet en mindre overhaling. Man kan fx male endevæggen i stuen, eller købe nye spisebordsstole. Du kan forny dit hjem med både funktionelle og lækre læderdetaljer fra byRavn. De stilfulde lædergreb kan enten forny dit køkken, eller en gammel kommode, som ellers var på vej ud. Sæt dem sammen med læderstropper til hylder for at få et gennemgående tema med de lækre læderremme. Der findes mange forskellige produkter, som kan give dit hjem lige nøjagtig det friske pust du står og overvejer. Lige fra en enkelt læderrem i det vegetabilsk garvede kernelæder som fungerer som magasinholder, til et sæt læderremme til garderobestangen. Uanset om det er hele molevitten, eller bare et enkelt lille pift vil det med garanti give dit hjem det friske pust, det har brug for.

Skab en varm og hyggelig stemning

Det rum i huset, som vi alle bruger rigtig meget tid i, er køkkenet. At starte med at lave en forandring i køkkenet kan gøre, at resten af huset også virker fornyet. Det kan dog være lidt omstændigt at skulle skifte hele køkkenet ud, eller blot skifte de gamle køkkenlåger ud med en anden farve. Desuden er det ikke altid lige nemt at montere sådan en størrelse selv. En nemmere løsning kan være at gøre det selv med unikke lædergreb fra byRavn. De stilrene greb i kernelæder fås i fire forskellige farver, og kan tilpasses præcis den længde som passer til dine låger og skuffer. De flotte læderhåndtag er funktionelle og kan forny hele looket af dit køkken og skabe en varm og hyggelig stemning. Vil du trække den hyggelige stemning der bliver skabt med ind i husets øvrige rum, kan man få lækre egetræshylder med læderstropper, evt. i samme farve som dine greb. Har du allerede en hylde som du er meget glad for, kan du købe læderstropper til hylder, eksklusiv hylden.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her