3 tips hvis du holder festen hjemme i haven

0
589

Lige for tiden er det nok ikke så mange fester der bliver holdt på grund af hele Corona situationen, men når vi er kommet over den, så er det sikkert og vist at der skal holdes fester i massevis.

Mange vælger at holde disse fester ude, men der er mindst ligeså mange, der vælger at holde festen eller ens event hjemme i trygge rammer som fx ude i ens have. Hvis det er dette man vælger, så er der helt sikkert rigtig mange gode ting at komme efter, og det er lige præcis dem, vi kigger på her.

Skal du bruge et telt?

At holde fest hjemme i haven kan godt være svært hvis ikke man har de rigtige ting til at gøre det med. Derfor forslår mange at man anskaffer sig et telt til lejligheden. Hvis man er i tvivl om hvor man kan finde telte henne – og så til en god pris, så er der mange steder rundt om i hele landet hvor man kan leje dem. Der er fx steder som denne side, der bl.a. har at gøre med teltudlejning.

Dog vil det give god mening at kigge sig om efter den bedste pris og de bedste forhold, der passer til en selv. Vær ekstra opmærksom når man er ude efter et godt telt

Kan alle være der?

Når man fx har lagt sig fast på at man skal have et telt til lejligheden så er det dernæst det bliver rigtig spændende. For kan alle gæsterne nu også være derinde?

Det er ekstremt vigtigt at man finder ud af dette, for hvis det viser sig at gæsterne ikke har ordentligt plads, så har man lige spildt en masse tid og energi på at finde frem til den forkerte løsning.

Hvad med oprydning?

Så kommer det kedelige. Nemlig oprydningen. Har du prøvet at skulle arrangere en fest og så bagefter komme i tanke om at der også skal ryddes op efter? Hvis det er tilfældet så er du ikke alene, for rigtig mange synes det er interessant og sjovt at skulle arrangere løjerne, men der er knap så mange, der synes den efterfølgende oprydning er noget ved.

Er der plads til underholdning?

Til sidst så skal du tænke på at underholdning er noget af det, der gør at festen bliver ekstra sjov. Og hvis man vil være ude i haven så har man lige pludselig nogle andre muligheder som man ikke havde før. Måske er det endda muligt at få lavet noget sjovt, hvor man skal gå på udforskning hjemme i ens egen have.

Som man kan læse, så er der rigtig mange gode muligheder for at holde festen derhjemme i ens egen have. Mange opfatter det lidt som en svær ting at skulle stå for alle tingene selv – istedet for blot at tage det lette valg og måske leje sig ind i et festlokale.

Sådan bliver festen så god som mulig

Hvis du vil holde den største fest så kommer vi dog nok ikke udenom at det ofte kan betale sig at gøre lidt ekstra for det. Der er rigtig mange fordele ved at holde festen derhjemme og her til sidst vil du blot blive præsenteret for et par af dem, der først kommer i tankerne.

  • Du kan gøre festen mere personlig
  • Du har fuld kontrol over det hele.
  • Det holdes i vante og trygge rammer
  • Du ved præcis, hvor meget plads der er til rådighed.

Ergo er der rigtig mange grunde til, at stoppe med de helt store planer om at festen skal holdes et andet sted end derhjemme. Det er slet ikke nødvendigt, når man blot tager overstående punkter med i ens overvejelser.

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med festguru.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her